Napi 7km biciklizes?
Figyelt kérdés
Irodai munka mellett felszedtem par kilot,tancolok egyebkent, de most nyari szunet van,ezert felek,hogy megszalad velem a lo egy kicsit...Bar hal istennek a nagy melegben nem eszek annyit, de megis...:)
Sajnos a kondi kilove,se idom se penzem...:)
Viszont arra gondoltam,hogy eloszedem es megcsinaltatom a jo oreg bicomat es atzal jarnek dolgozni,ez osszesen 7km naponta kb. Ez mennyire jo/szamit?
Koszi a valaszokat!:)
2013. júl. 16. 13:17
1/4 anonim válasza:
Szerintem jó és jó kondiban tart majd
2/4 anonim válasza:
Én amikor elég súlyos voltam akkor elkezdtem fogyozásképp biciklizni, kezdetben napi 10km aztán lett 20-70 ahogy telt az idő de igazából még a 70 sem sok, meg nyilván tempó függő meg hogy mennyire jársz hegyre meg ilyesmi. Szerintem 20-at simán mehetnél te is az másfél óra alatt nyugisan hozható. Persze nem rögtön az elején kezdetben 1 hétig elég lehet az a 7.
3/4 pinkpancser válasza:
7 km az 15-20 perc ami bringától is függ, de nem mondható soknak. Viszont kezdésnek jó :)
4/4 tibikere3 válasza:
Szerintem is jo a biciklizes csak az a gond hogy 7 km nem valami sok.En csak hobibol biciklizem es olyan is van naponta 40-50 km-et megyek.Legalabb 10-et kene naponta szerintem csinalni.7 kilometer oda s vissza?Mert ha csak odaig 7 km akkor eleg jo kezdesnek mivel meg vissza is kell menni ami mar 14 km lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!