Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 25-30 km biciklizés....

Napi 25-30 km biciklizés. Mikor, mennyi látszatja lesz?

Figyelt kérdés
Jól bírom,nem fáradok, kicsit aluszékonyabb vagyok. Napot nem hagyok ki. Paleo- étrendet követek évek óta. 33 N
2013. júl. 8. 23:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Kondidat jól fenntartja, testileg pedig combokon és lábszáron lehet észrevenni, hogy erősödnek látszatra is.
2013. júl. 8. 23:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Hmmm.. tehát nem igaz, hogy az egész testet megmozgatja? Karon nem lehet majd változást észlelni?
2013. júl. 8. 23:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát,a bicikli nem nagyon fogja formálni a karod,az biztos.:) A lábadon látszani fog,de inkább a fogyásban játszik szerepet,nem az alakformálásban. Zsírt jobban éget. Esetleg ha formásodni akarsz,próbálj meg valamilyen saját testsúlyos edzést,tornát mellé. Sokkal többet érsz el,ha egy nap bicaj,egy nap erősítés,egy nap bicaj... stb csinálsz,mint a monoton tekerést. Egy idő után hozzászokik a szervezet,és nem lesz ennyi hatása se,azért is javaslom:)
2013. júl. 9. 06:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindig a karom lesz izomlázas utána, hiszen tartod magad, kormányzol.
2013. júl. 9. 11:21
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen nekem is a karom fáj, hiszen fölfelé felváltva nehezedek rá és húzom magam.

Egyébként most rákerestem, és azt írják mindenhol, hogy alsó-, felsőtest hathatós formálója a bicaj, közvetlenül az úszás után.

Kár volt kérdezni.:)

2013. júl. 9. 17:10
 6/7 A kérdező kommentje:
85%- ritka nagy baromságot írtál,de nem pontozlak le.
2013. júl. 9. 17:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Úszást akartam én is még javasolni, az átmozgatja az egész testet.

Biciklizésnél, ugyan én nem tekerek napi rendszerességgel ekkora távot, de 15-30 percenként ha előredölsz 5 percre úgy hogy például a csuklód fekszik fel a kormányre az ujjaiddal pedig a fékre fekteted fel, így úgy vettem észre kevésbé terhelődik meg a karod.

2013. júl. 9. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!