Napi 1,5 óra 20-25 km/h óra átlaggal biciklizés segít ZSÍRT égetni?
Kipróbáltam a futást is, pontosabban kocogást, de azt nem bírom. 20 perc után nem esik jól, zihálok, a lábamon alig bírok megállni, levegőt is alig bírok venni.
A biciklizés/úszás mellett döntöttem, plusz néha a karra, hasra egy-két gyakorlat itthon.
Ha nem is minden nap, de heti 4X, 5X elmegyek tekerni(imádok), a kérdésben leírtak szerint, kis étrendváltoztatással(nem vonok meg semmit magamtól, csak amennyire bírom kihagyom a cukrot, kenyeret, édességeket, sütiket, gyorskajákat az étrendemből) zsírt fogok égetni? Szerintetek mennyi idő kell a szervezetnek, hogy látványos legyen a változás?
Eddig is mozogtam, elég sokat, van is rajtam izom, azt nem szeretném már növelni, csak erről lefogyni a rajta lévő zsírréteget. Ehhez szeretnék egy kis segítséget kérni!
20L, 160 cm, 66 kg.
nem edzés kérdése a testsúly. ha otthon lisztet, cukrot és tejet döntesz magadba, úgy is zsírosodni fogsz..
ha meg normálisan eszel: hús+zöldség, olajos mag, gyümölcs akkor 1 óra laza tai-chi edzés is elég néhányszor hetente, hogy egészséges legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!