Reggel egyszerűen nem tudok enni, csak zöld teát iszok?
Figyelt kérdés
mindenhonnan azt hallom, hogy milyen fontosa reggeli..
de nekem erőszak reggelizni, és ha magambatuszkolom úgy a kaját, hgoy nem vagyok éhes, akkor sokkal nehezebb tartani a diétát.
zöld teát iszok többnyire, ami ugye gyorsítja az anyagcserét. nincs is semmi gondom vele, napi kétszer járok vécére.
szóval, fogyhatok így? egyébként egészségesen eszek, és sportolok is mellé.
2013. júl. 16. 11:33
1/2 anonim válasza:
Egészségedre.
Ha megfelelően eszel akkor fogyhatsz, ez nem a reggelin múlik, hanem azokon az étkezéseken amikor eszel.
2/2 anonim válasza:
Van ilyen, én sem vagyok reggelizős típus, felkelés után rögtön sosem eszem, de olykor az első 6 órában sem sokat. Gyerekkoromban is, ha reggeliztem, akkor csak éhes lettem hamar, nélküle viszont elvoltam s tudtam az órákra koncentrálni. Kihagyni a reggelit önmagában nem gond, szerintem igen rossz dolog már-már erőszakkal magadba tömnöd valamit, amikor nem kívánsz semmit. Volt olyan ismerősöm is, aki mindig rosszul lett a reggelitől. Az emberek igen különbözőek, ezért nem passzolnak mindenkihez az ilyen okosságok... Úgyhogy ha rendesen étkezel s ugyebár tapasztalod, hogy reggelizni nem megy, de a nem reggelizés nem okoz gondot (a nagy reggeli szószólói gyakran előhozzák, hogy nem lesz energiád nélküle, pedig a test nem esik össze, csak mert tizenpár órán át nem kap ételt... simán lehet fizikai munkát is végezni reggeli nélkül), akkor miért is kérdezed? Tedd úgy, ahogy Neked jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!