A napokban megszállták a lakásomat valami zöld "büdösbogarak". Az erkélyről jönnek be nyitott ablaknál. Mi ez? Valami invázió? Meddig tart? Egyszerűen nem merem nyitva hagyni az ablakot.
Tudom milyen bogarakra gondolsz.Azok sajnos a mi házunkba is beköltöztek.Nagyon idegesítőek bemásznak a bútorok mögé/alá a falba,sőt még a padlóba is.Ha beköltöznek nehéz kiírtani őket.
Én Morteinnel meg mindenféle rovarírtó szerrel fujogatom a lakást.Már egy csomót kipusztítottam de még mindig vagy egy pár.
Köszönöm a válaszokat!
A legbosszantóbb az, hogy 1 hónapja lett kész a lakásom: teljesen új nyílászárók, átfestett, áttapétázott szobák, szépen kitakarítva minden... Talán épp ezért tetszett meg nekik :)
Poloska. Szarügy. :(
Rovarírtó, de egy jó minőségű me' ezekkel alig lehet bírni.
Raid Max-ot vettem ma, befújtam az ablakokat körbe, és ami ott volt az elpusztult, és eddig nem is jöttek újABBAK.
4 hét van ráírva hogy addig hat, de ki tudja.
Nálunk még rosszabb a helyzet, mert tetőtéri a lakás, és az ablakoknál 1000 helyen el tudtak bújni.
Eddig hatásosnakbizonyul, 2 hete nem tudtam még szellőztetni sem, csak ha itthon volt a párom, ő dobálta ki őket.
Most már 2 órája nyitva vannak az ablakok =)
nálam már ez is sikernek számít.
Próbáld meg te is.
Nem baj ha folyik, ne töröld le, én hagytam rászáradni, így talán tényleg hat majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!