Hany kg adhatom le 2 het alatt napi 3 almaval? Csinalt mar valaki ilyent hogy ket hetig nem evett csak vizet ivott . Hangy kg fogyott?
Most biztos lefogtok pontozni, de baromira nem érdekel!
Hülye vagy!!!
Miért nem próbáljátok meg okosan csinálni??? Sanyargatod magad, közben meg csak mozognod kellene, a csokit lecserélni más szénhidrátra, mondjuk t.k. kenyérre, vagy abonettre, korpovit meg hasonlók. Utóbbi kettőben nagyon kevés kcal van és én 87 kilósan jól lakok 8 db korpovit keksztől.
Az, hogy eszel almát az jó, szuper, mert gyümölcs, kap valamennyi cukrot a szervezeted, de még kellene emellé fehérje is. Gabona és zöldségek. A szervezetednek mindenre szüksége van, nem csak almára és nem 2 hétig.
Heti 3x1 óra mozgás pedig nagyon sokat használna.
Ne tedd tönkre magad, nem így kell ezt csinálni!!! Olvashattad az egyik hozzászólótól, hogy már ő sem így csinálná. Rám nem fogsz hallgatni, mert ez így neked nem jó, de legalább olyanra hallgass, aki már megjárta ezt az utat és képes volt belőle tanulni, belátta a hibáit!
Hánytatni pedig végképp ne hánytasd magad!!!
Szintén utolsó kommentelő vagyok.
Kifelejtettem, hogy:
Reggel mikor felébredsz, a gyomrod savas környezetben van. Ha erre gyümölcsöt eszel, akkor ezt fokozni fogod!
A savas gyomrodat reggel lúgosítani kellene, vagyis felszívni a savat, pl. t.k. kenyérrel, pl.
Remélem érted mit akarok ezzel mondani!
Utolsó vagyok! Te hogyan birod megállni hogy ne egyél?
Én ugy döntöttem hogy ma csak rizst eszem rizzsel. Ugy hallotam attól is lehet fogyni.
Sziasztok! Én 166 cm vagyok és 70 kg... Ez RENGETEG!!! Csináltam egy hétig azt, hogy naponta ettem 3 almát és 3 "szelet" puffasztott rizst. Éreztem is a változást, de a második hetet nem tudtam végig csinálni. Nem volt semmi motivációm. :(
Most ismét elkezdtem a fogyókúrát, eszem reggelire egy kis szelet teljes kiőrlésű magvas kenyeret, a nap hátralévő részében pedig ismét 3 puffasztott rizst és 1-2 almát. Mellette edzeni is elkezdtem: futok, felülök, lábemelgetéseket csinálok, stb. Motiváció van, szeretnék minimum 10 kg. fogyni és 2,5 hónapom van rá. Remélem sikerül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!