Hany kg adhatom le 2 het alatt napi 3 almaval? Csinalt mar valaki ilyent hogy ket hetig nem evett csak vizet ivott . Hangy kg fogyott?
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 21:28
1/17 anonim válasza:
Én 11 kilót,de két naponta ettem ja igen utána meg anorexiás lettem mostmár jobban vagyok 46kilósan. Így vágj bele te is, vagy vissza hízod keményen,vagy úgy jársz,mint én, az pedig nem kellemes folyamat.
2/17 A kérdező kommentje:
es ketnaponta mit ettel..hany kg fogytal le?en plnem vegzem mozgast....
2009. okt. 19. 21:46
3/17 anonim válasza:
Két naponta egy joghurtot vagy épp kefírt meg egy almát,viszont miútán lement 2 hét alatt a 11 kiló olyan hülye voltam annyira örültem,hogy sanyargattam magam,bemeséltem magamnak,hogy 40 kiló a cél megis lett. Többet ilyet soha nem csinálok,most azon dolgozom,hogy legalább 55kilóra feltornázzam magam.
4/17 A kérdező kommentje:
en 62 vagyok..52 szertnek lenni
meg csinaltam ilyent hogy egy kis csokit ettem meg naponta ami 170 kcl vot..es igy lefogytam 10 kg..3 het altt
de most nem mozgom ..es ket het altt szertnem leadni..mitszolsz lehtseges lessze..ma 3 almat ettem ,,holanp akkor nem eszem
2009. okt. 19. 21:54
5/17 anonim válasza:
Igen valószínű,hogy fogyni fogsz,viszont a 2 hét után csak lasan fokozatosan térj vissza a rendszeres evésre,mert ha egyből eszel vissza hízól mindent. Amúgy meg nem tudom milyen magas vagy,de 62 kiló nem sok.
6/17 A kérdező kommentje:
167..tudom nem sok de az a baj hogy ha 52 voltam marciusba es most 62 a ruhaim nem jok...es 52 jol ereztem magam....te hangy cm magas vagy es hagy kf fogytal le?
de amugy kosz a valaszod...
2009. okt. 19. 22:05
7/17 anonim válasza:
neked elég 5 kilót leadni.
170cm. 70 kiló, 2 hét után lettem 58-59 kiló,utána meg behülyültem és koplaltam,aztán ha ettem olyan lelki ismeret furdalásom volt,hogy inkább kihánytam,de ennek már vége. Sok sikert az úgymondd diétádhoz.:)
8/17 A kérdező kommentje:
es mennyi ido altt lettel 46?
2009. okt. 19. 22:21
9/17 A kérdező kommentje:
te szerinted hanytatassal lehtsges fogyni..sajos ezt en is szoktam csinalni de nem tudom hogy lehtseges e a fogyas igy?
2009. okt. 19. 22:22
10/17 anonim válasza:
46 kiló más fél-2hónap alatt, ritkán hánytattam magam,de bizonyára lehet tőle fogyni, méginkább tönkre megy a nyelő csöved,meg a gyomrod. Neked alapból csak mozognod kellene semmi más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!