Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Komolyan. Valaki segítsen = (...

Komolyan. Valaki segítsen = ( már nem szabadna fogynom de mégis fogyok. Most 48kiló vagyok 160cm lány. (? )

Figyelt kérdés

szóval 7hónapja 85 kg körül voltam.. és általában 500-800 kcal-t eszek naponta és az előbb ráálltam a mérlegre és 47,7 voltam.. ezért elkezdtem zabálni mert tudom hogy ez így kevés.. megettem: 1 alma, 2db raffaello, műzli csoki 206kcal, 1 töltött gomba (juhtúró,tejföl+fűszer, 2 grillezett sajtosvirsli 1 sima virsli 1 rántottkarfiol és még reggel ettem 1 almát 30 gramm zabpelyhet(105kcal)

és most félek hogy hízni fogok.. mert nem akarok azt se és fogyni se tovább. de mit csináljak? szeretnék sportolni de futáshoz nincs erőm és lehetőségem se (falun lakok és sok az olyan ember esténként akik miatt nem tudok menni) szeretnék eljárni úszni de nincs kivel.. bár ha minden igaz hétfőn megyek apával és utána már egyedül is menni fogok csak nem ismerem azt a helyet (sportuszoda) biciklizni is szeretek de nincs kivel :/ most járok kreszre másik városba 9kmre oda szerintetek mehetnék biciklivel? van szobabiciklink de az unalma.. percenként nézem hogy mennyi idő telt már el (akkor is ha közbe kedvenc sorozatomat nézem) segítsetek :/

ja és konditerembe is mennék de cikinek érezném magam..

L/18

ja és még annyi hogy ekkora fogyás miatt a combombnál-karomnál-hasamnál lóg a bőr.. mit tudnék vele csinálni?

szerintem ha látnám hogy tényleg mekkora vagyok talán valahogy abbatudnám hagyni de így.. ahogy most kinézek(ruhába nem látszik) valami szörnyű.. inkább lennék megint dagadt

2013. júl. 11. 20:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nálam a paleo étrend hozta a megoldást, közel 10 év folyamatos jojózás után (10 kiló le, majd fel, majd megint le, ...) hála Istennek most már nem kell éheznem, normálisan ehetek úgy, hogy nem hízom tőle.
2013. júl. 12. 00:40
 12/19 anonim ***** válasza:

Szépen felejts el minden eddigit..

Igazából majd pszichológushoz is el kell menned mert jelenleg életképtelen vagy pszichésen. Mit csináltok magatokkal 18 évesen.. hogy juttok idáig.. érthetetlen.

Szóval:

1. soha többé semminek a kalóriatartalmát nem nézed

2. nem veszel olyat a szádba ami nem odavaló (szexuális töltettől most eltekintünk, csak táplálkozásra vonatkozik a kitétel azaz:

- hús (hal, tojás..)

- zöldség

- gyümölcs

- olajos mag

- gomba

ehető, de raffaello, müzli, sima cukros csoki, túró, tej, tejföl, virsli, lisztes panír, zabpehely NEM ÉTEL, NEM VESZED A SZÁDBA.

Ha sz.arokat eszel, akkor halálodig szo.phatsz azon, hogy ne hízzál de keveset egyél akkor fogyni fogsz. Aztán elmegy az életed amit gyengén, esetlenül töltesz. Gyenge testben a szellemed, lelked is szerencsétlen lesz. Ne tedd ezt magaddal.

Egyél sokat, és normális kaját. Ezektől erős leszel és nem hízni fogsz. Raffaelloval és édességekkel akkor is zsírosodni fogsz, ha keveset eszel. Kis vékony 'skinny-fat' test, löttyedt izomtalan roncs leszel, arra várva hogy valaki összetörjön.

Ne csináld ezt. Azért lóg a bőröd mert nem eszel sok húst és zöldséget, hanem már 18 évesen HALDOKLIK A TESTED. Laza, széteső vagy.. 50 évesen sem kellene még hogy lógjon a bőröd..

Jól fogsz enni, megfogadod amit leírtam?

2013. júl. 12. 09:16
 13/19 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindenkinek!

igen, megfogadom :) csak az a baj hogy ugye szüleimmel lakom és ma is habart krumpli leves lesz és palacsinta.. ezek közül egyikből sem fogok enni.. de akkor mi marad?.. még búboshúst tudok enni de azon is besamelmártás.. (dubarry szelet) de ha ezt zöldségekkel enném?

2013. júl. 12. 11:57
 14/19 anonim ***** válasza:

Zöldségekkel a hús jó.

Figyu, a szüleid mindenképpen ki akarnak nyírni? Tehát neked konkrétan táplálkozási zavarod van, amivel most meg lehet alapozni hogy az egész életed indokolatlan szenvedés legyen. Komoly lelki-pszichés betegség alakul ki (egyre romlik) arról nem beszélve, hogy rosszabb lesz az emésztésed, a gyomrod mint az átlagosan össze-vissza kajáló embereké. Már ha most nem kapjátok össze a dolgokat.

Erre a szüleid krumplit meg palacsintát készítenek 'kajának' ?

Nagyon szegények vagytok? Mert olcsón is ki lehet hozni értelmesebb ételeket mint a krumpli meg a liszt.

2013. júl. 12. 13:00
 15/19 A kérdező kommentje:
hát mivel ők nem fogyóznak.. és nem is nagyon érdekli őket ez a dolog így azt főzi anya amit régen is.. mondjuk néha szoktam venni magamnak halat, csirkemellet, garnélát.. azt hiszem lazac is van itthon csak levan fagyasztva így azt max holnap tudnám megenni.. csak azt meg nem tudom hogy kéne elkészíteni.. mikor neten nézek receptet és meglátom az alapanyagok között azt hogy: "vaj" "olaj" "liszt" akkor már nem is nézem tovább..mert tudom hogy ezek nem jók.. de más receptet meg nem találok :/
2013. júl. 12. 13:07
 16/19 A kérdező kommentje:

ja és az előbb ettem: uborkát (saját), dubarry szeletet (csirkemell, barack, besamelmártás) ezt viszont lemértem és 150-60gramm volt

és most eszek még 1 narancsot (mert nemsokára mennem kell el itthonról és csak este érek haza gondolom úgyis megéheznék)

2013. júl. 12. 13:09
 17/19 A kérdező kommentje:
esetleg tudnál írni valami egészséges "nasit"? pl ha te megéhezel de már ettél akkor mit szoktál enni? csak zöldség-gyümölcs magában?
2013. júl. 12. 13:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Én pl. mandulát szoktam nassolni, amit amúgy is jó külön enni más ételektől (min. 2 órával), mert gátolja egy csomó tápanyag felszívódását. Mondjuk 10-20 dkg-nál többet nem tanácsos enni. Más: alma sajttal. Hmm, isteni és egészséges is. :)
2013. júl. 15. 13:02
 19/19 inga77 válasza:
Alma, rá sima (nem cukros) fahéj, fóliába csomagolva, sütőben 10-15 perc; hozzáadott cukor nélkül aszalt gyümölcsök; magvak; túró édesítő ( édesítővel vigyázni- ha nem kell ne vidd be; a stivia-ról egyre több jót írnak, de sok kutatás szól arról, hogy az édesítőszerek stimulálják a cukoréhséget, mintha igazi cukrok lennének); diétás/bio müzli szelet; kölesgolyó. Így hirtelen. :)
2013. júl. 16. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!