4-5 hét alatt 4 kg?
Sziasztok!
Hamarosan kezdődik az iskola, bár az még azért arrébb van, de kb. 4-5 hetet szánnék erre a "fogyókúra" dologra. Szeptemberben leszek 8.-os, és az utolsó évemet, illetve a 9.-ik osztályt már úgy szeretném kezdeni, hogy jól érzem magam a bőrömben. Éppen ezért most augusztusban leszedik a fogszabályzóm, a mosolyom szép lesz, a hajam hosszú barna lesz, barna bőr.. minden stimmel amit szeretnék, egyedül az, hogy kicsit husisnak tartom magam. (163 cm, 52 kg körül vagyok).
Az lenne a kérdésem, hogy tud valaki olyan diétát/fogyókúrát amit könnyű megcsinálni (nem kitartás, hanem az hogy ne kelljen főzöcskézni) de ugyanakkor hatásos is?
Illetve, hogy szerintetek 4-5 hét alatt lemenne-e 4-5 kg?:)
Köszönöm mindenkinek ,sokat jelentene ha kapnék pár választ! :)
Csal olyan életmód van, amit egy életen át érdemes csinálni. Amit csak pár hétig, az vagy olyan rossz, vagy utána újra leromlik a tested ha abbahagytad.
Bármilyen húst ennél és a legtöbb zöldséget simán lemenne a fölös zsír rólad. Ha nem ennél hozzá cukrot, tejet, kenyeret.
Először is szerintem teljesen jó a testsúlyod de ha nem érzed magad jól a börődben akkor én azt ajánlom hogy egyél sok gyümölcsöt és annál is több zöldséget és husit:)
Sok sikert a fogyáshoz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!