Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szabad enni párizsit fogyokura...

Szabad enni párizsit fogyokura alatt?

Figyelt kérdés
ha megkivánok valamit sokszor kimegyek a konyhára és levágok a rud párizsiból egy darabot megkenem tormával és azt eszem meg.. de naponta többször is képes vgyok rá.. tudom furcsa de nekem izlik:) szoval baj ha ilyet eszek fogyokura alatt?de már nem sokáig fog tartani hamarosan elfogy és nem veszek ujat. de hát addig is:) amugy normálisan eszem mellette nem szemét dolgokat:)
2013. júl. 8. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Az nagyon hizlal. Tele van fűrészporral. Akkor vegyél inkább szalámit vagy sonkát.
2013. júl. 8. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Húsevés, zöldségevés jó.

De nézd meg miből készül a párizsi?

Szerintem ehetsz, nálam a párizsi az = hús + fűszerek. Másfelől az élelmiszeripar az ilyen termékekbe a legolcsóbb vackokat teszi, keményítős cukros adalékos genya, nem hús. Ezt meg nem kéne megenni.

2013. júl. 8. 22:41
 3/5 A kérdező kommentje:
szoval ehetem csak az összetevők miatt nemjó?
2013. júl. 8. 23:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen/nem.

Ha az összetevői nem jók, akkor eheted?

Ha nem cukrozzák/keményítőzik meg akkor elvileg nem fog nagy inzulinválaszt okozni. Akkor meg olyan mint az updét kaja: moslék. Jobbjára téglapor sok adalékanyaggal, nem túl jó de nem hizlal.

Szerintem a kommersz párizsi névleg fogyókúrás, valójában meg túlárazott hulladék, és itt jön a tisztelet a néhány kivételnek amiben bízom hogy azért létezik.

Tormával mehet. De képzelj el egy füstölt sonkát a tormával.

2013. júl. 9. 00:17
 5/5 moosenstein ***** válasza:
En meg a meglevo parizsi tartalekokat elem eppen fel. Napi 30 grammonkent hasznalom el a reggeli rantottaba :) nalam nem zavar be a fogyasba.
2013. júl. 10. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!