Lehet ez a fogyási módszer veszélytelen egy 16 éves lánynak?
16 éves vagyok.
Mindig is vékony voltam, de most felszedtem 3-4 kilót. NEm vagyok beteg anorexiás, és tudom, hogy ez nem vészes és még így is vékony vagyok, de szeretném azt a plusz 3-4 kilót leadni, mert attól jobban érezném magam, és újra elégedett tudnék lenni, amitől sokkal vidámabb vagyok. Arra gondoltam, hogy csinálok egy 4 napos léböjt kúrát. Megiszok neponta 3-4 liter frissen kinyomott gyümölcs és zöldség levet + gyógyteákat, meg persze szénsavmentes ásványvizet. És emellett ugyebár nem eszem mást.
Így fel is töltődnék, és le is adhatnám a plusz kilókat.
Persze azt előre elhatároztam, hogyha szédülök vagy rosszul érzem magamat, akkor abbahagyom. Nem akarom kikészíteni magamat természetesen... :)
De hogyha nem leszek rosszul és bírni fogom, akkor szerintetek nem lehet belőle valami baj?
Előre is köszi, és még csak annyit, hogy azokkal a válaszokkal hagyjatok, hogy "nem kell a reklámmacákhoz hasonlítani" meg ilyenek. Köszi :)
( 182 cm magas vagyok és most, jelenleg 65 kg, de eddig 61-62 voltam, és annyi is szeretnék lenni. Nem növök már kb. másfél éve, úgyhogy nem azért lettem több kg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!