Rubint Réka 2009-es DVD-re tornázik valaki?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, ti hogyan váltogatjátok az egyes blokkokat. Egy héten hányszor csináljátok és mennyit?
Én nemrég kezdtem és heti 3x csinálom: minden alkalommal a 40 perces és egy 20 perceset utána.
És ti?
2009. okt. 18. 14:04
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nagyon ügyes vagy. Én minden másnap csinálok egy 20perceset.
A 40 perceset még soha nem csináltam meg, kb 1 hónapja van meg a dvd.
Egyrészt nincs 60percem rá, másrészt meg sokat kell futkosnom a lányom után, aki 2 éves és extra mozgékony.
2/4 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem nagyon nehéz. Én a 20 perceseket eddig nem tudtam megállás nélkül megcsinálni. A hasam szétszakad szinte, 5 perc után mindig meg kell állnom kis pihenőre.. de majd remélem idővel belejövök..
2009. okt. 18. 15:25
3/4 anonim válasza:
Én a nővéremmel szoktam tornázni rá minden nap 20 percesből egyet,de van olyan nap hogy 2szer 20 percet(általában has + popsi).40perceset még mi sem csináltunk pedig már 2 hónapja megvan:)
4/4 anonim válasza:
én mindegyiket egyszer megcsinálom a héten. A húszperceseket hétköznap(ált. hétfő szerda péntek), a 40 perceset hétvégén. De van h van kedvem még csinálni és másik napon is csinálok, vagy egymás után 2 20perceset. a 40+20 perceeet még sose csináltam, az nagyon sok már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!