Végigcsinálod az egészet? mind a 90 percet? Minden nap? Vagy te hogy szoktad? Van változás? Használ? El szeretném én is kezdeni, csak ezekre kíváncsi vagyok :)
2011. jan. 10. 12:34
1/9 anonim válasza:
Én nem, de sok sikert, jó Rékázást!
2011. jan. 10. 12:50
2/9 anonim válasza:
Én csináltam Rékát. Több verzió van én 20-30 perceset szoktam csinálni és igen alakulok tőle. Kilóra nem látható az eredmény viszont látványra igen. Tehát inkább a zsírból izom lesz és nagyon látványos. Hajrá sok sikert!
2011. jan. 10. 12:57
3/9 anonim válasza:
Zsírból izom biztosan nem lesz, se fordítva, mert két teljesen különböző szövet. Nem tud az egyik a másikká átalakulni.
2011. jan. 10. 13:12
4/9 anonim válasza:
Norbi.
2011. jan. 10. 13:22
5/9 anonim válasza:
Én néha, de 10 perc után kidöglök és megunom. Kicsit a hangja is idegesít. Minden gyakorlat közben 2x hallani, hogy "húúúúhaa", egy idő után már elég zavaró. :)
2011. jan. 10. 13:42
6/9 anonim válasza:
Napi 30 perc Réka.(És nem vagy többé rusnya béka:))
Teljesen midegy hogy Ica vagy Réka vagy Norbi.Mindegyik jó! csak mozogj! Nem kell 90perc, attól csak megerölteted magad.Inkább lassan,de pontos gyakorlatokra törekedj. Később már mehet az 1 óra. Sok sikert!
2011. jan. 10. 14:05
7/9 anonim válasza:
Szoktam tornázni, általában rendszert csinálok :) vagy minden nap keveset, mondjuk 40-50percet, vagy minden másnap 90percet, vagy hétköznap tornázok.. :)
Körülbelül 1éve csinálom, van változás, nem is kevés, igaz súlyban nem annyira, de látványos.. :)
2011. jan. 10. 14:12
8/9 anonim válasza:
Igen és tényleg hatásos, már a páromnak is feltűnt, hogy jóval keményebb a popóm! Mondjuk a popó formálása a legkönnyebb, hasé pedig a legnehezebb. Én úgy csinálom, hogy 45 percet tornázok, aztán ezt kombinálom valamelyik 20 perces blokkal. Heti 3-szor csinálom, tényleg nagyon jó ha nem csak fogyni, de formálódni is szeretnél. Sima fogyáshoz BÁRMILYEN mozgásforma jó.
2011. jan. 10. 14:22
9/9 anonim válasza:
Én néha ha eszembejut tornázok rá xD [olyan 2-3 havonta 1x :], de akkor az egészet végigcsinálom. Jó, az biztos, hogy ez nem nagyon dob a fogyókúrámon, de nem sokat jelentene az sem, ha nem csinálnám, mert úgyis elég sokat mozgok minden nap.
Most meg tél van, inkább elmegyek a barátaimmal jégkorizni =)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!