Aki Rubint Rékára tornázik mennyit bírt először és mennyi idő után tudtatok végigtornázni a 90 percet?
Ha eddig nem csinaltal hasonlo tornat, akkor ne ess neki a 90 percnek, mert egy eletre el fog menni a kedved tole es sikertelennek fogod erezni magad.
Ajanlanam, hogy kezd mas videokkal, pl az Add onmagad 1-2. Ket-ket 20 perces blokk, elso megmozgato, masodik foldon fetrengos. Inkabb csinalj az elso 2-3 hetben heti 6x 20 percet, amig meg nem szokod, utana 4-5 alkalommal 40 percet, utana 60-at, majd raprobalsz a 90-re.
En mar regota csinalom, de megmondom oszinten, hogy a 90-eshez nekem nincs turelmem, igaz masfel oram sincs egyben tornazni.
En heti hatszor 20 percet szoktam fixen, valtogatom a tornait, 6-8 fajtat. Ha tobb idom van, akkor 40 percet csinalok. De a 90 perc nagyon hosszu ido, nem csak fizikailag, hanem agyilag is birni kell am...
Amugy alairom, hogy jo, latom magamon. Nekem nem fogynom kell, hanem ellenkezoleg: nagyon sovany voltam, semmi izom, csak csont es bor es ezzel sikerult izmot varazsolni magamra, mar messzirol sem olyan rossz a helyzet es a sulyom is nott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!