Ki hogy, mire tornázik, ami hatásos volt?
szeretnék megszabadulni 10-15 kilótól. egy 10est már sikerült ledobnom egy bogyó meg egy diéta segítségével, de nem szeretném, hogy csúnya legyen a bőröm, inkább a tornát választanám!
valaki legyen oly kedves, írja már meg, mire mozogjak, mi a hatásos? nem baj, ha nagyon fárasztó! heti hányszor? gondolok itt Réka dvdjeire, vagy valami ilyesmi, amit itthon lehet/kell csinálni.
Biciklizni szeretek és szoktam, ha jó idő van, ha ez számít.
augusztusra sikerülhet ledobnom ennyit?
lécci írjátok meg, nektek mi volt hatsásos, és mennyi idő kellett, hogy KEZDJEN látszódni az eredmény!
előre is nagyon köszönöm!!!
Szerintem mindenkinek más a jó. Én Béres Alexandra tornáival kezdtem a legkönnyebbtől a legnehezebbig. Már 2 hete Czanik Balázs aerobik dvd-re tornázok. Majdnem 3 hónapja csinálom, már látványosan kezdek izmosodni és vékonyodni.
Réka dvd-jét egyszer letöltöttem de irritál az a nő nagyon. Így nem bírok arra tornázni.
Nekem Réka bevált, 2010-es alakreform (90perc), de ezeket jó ám váltogatni, egy idő után nagyon unalmas tud lenni és a tested is "hozzászokik", úgyhogy azt ajánlom, hogy szedj össze pár jó dvd-t és váltogasd:)
Eredmény kb egy hónap alatt lett, úgy, hogy heti 3-4x csináltam, mellette kb minden másnap 10-15 km biciklizés és diétás étrend.
Nekem is Béres Alexandra DVD-i váltak be, ezekből is van többféle, és nekem is látványos volt a változás, kb. két hónap alatt. Heti ötször csináltam, és diétáztam.
Megint jó lenne elkezdeni, ha lehetne. :(
youtubeon összeválogattam amik tetszenek, perces hasizom, bíró ica, réka, egyebek, nagyon jók vannak, változatos, és hatásos is ,
2 hónap alatt 2kg fogytam , de nem is volt cél a nagy súlyvesztés, mivel a súlyom rendben van, csak formálni akartam magam.
látványosan vékonyabb a combom, a csípőm is vékonyabb, és a közérzetem is jobb.
ja meg heti egyszer futok...
rubint réka-napi 20 perc önmagadért
és naponta 2 blokkot, vagyis 2x20, =40 percet csinálok
utolsó! ennek van látszata??
én csináltam a van öt perced?-et, egy hónapon keresztül mind a három részét, naponta többször. délelőtt 1X csináltam végig az egészet, ez 20 perc, délután 2X, ez 40 perc, este 3X, az 60 perc, vagyis napi két órát, és semmi nem látszott...:S pedig diétáztam is mellette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!