Ki hogy, mire tornázik, ami hatásos volt?
Figyelt kérdés
szeretnék megszabadulni 10-15 kilótól. egy 10est már sikerült ledobnom egy bogyó meg egy diéta segítségével, de nem szeretném, hogy csúnya legyen a bőröm, inkább a tornát választanám!
valaki legyen oly kedves, írja már meg, mire mozogjak, mi a hatásos? nem baj, ha nagyon fárasztó! heti hányszor? gondolok itt Réka dvdjeire, vagy valami ilyesmi, amit itthon lehet/kell csinálni.
Biciklizni szeretek és szoktam, ha jó idő van, ha ez számít.
augusztusra sikerülhet ledobnom ennyit?
lécci írjátok meg, nektek mi volt hatsásos, és mennyi idő kellett, hogy KEZDJEN látszódni az eredmény!
előre is nagyon köszönöm!!!
2011. ápr. 28. 11:17
11/13 anonim válasza:
Tatarek Rezső:) [link] Ezeket ha csinálgatod, eredményes lesz, nekem 1 hónap alatt komoly eredményt hozott, látványra nagyon sokat karcsúsodtam. Én nem bírom elviselni norbit, rékát, alexandrát, a személyiségük az agyamra megy. Czanikot nem tudom csinálni, mert nem bírom az ugrabugrát sajnos, de ezek erősítő gyakorlatok, amiket Rezső tol, szóval izmosodást lehet várni:)
12/13 anonim válasza:
most, hogy jó az idő, minden nap egy óra bicikli, kondiban szoktam minden másnap elliptikus trénerezni [20-30 p, közepes intenzitás], és persze másfél óra súlyzós edzés. otthonra is vehetsz kis súlyokat, meg tatamit, és végezhetsz gimnasztikát, a neten rengeteg videót találsz, milyen gyakorlatokat érdemes végezni. a súlyzó nem annyira a fogyást szolgálja, de sokkal formásabb, feszesebb lehetsz általa. a kardiotréning segít szálkásítani, zsírt égetni. :)
13/13 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. máj. 1. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!