Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a diétáról?

Figyelt kérdés
[link]
2013. júl. 10. 00:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt aláírom tuti fogyni fog tőle az ember, szénhidrát alig van benne.

Eltelik a két hét lemegy az a pár kiló, és utána mi lesz?

Visszatérsz arra a táplálkozásra amit eddig folytattál, ami miatt súlytöbblet van rajtad, amit miatt diétázni akarsz. Így újra visszafogsz hízni, sőt elég hamar, mert a szervezet kompenzálni fog.

Életmódváltás kell, egészséges életmód amit életed hátralevő részén folytatsz.

És nem két hetes szuper diéták, amivel kompenzálni akarsz nem tudom hány éves vagy tegyük fel 20 év rossz kajálását két hét szenvedéssel, ez nem fog menni.

2013. júl. 10. 01:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Többnyire jó, ugyan én nem értek egyet a joghurtevéssel.

De minek előre leírni hogy melyik nap lesz a vacsora répa, és hogy mennyi zöldséget egyél? Mi van ha mást kívánsz? Mi van ha épp nem vagy éhes vagy inkább ha több húst ennél?

Van értelme a zsírszegény kajáknak? Ha éhes maradsz akkor több zsírt, és nagyobb mennyiséget kellene enni (értelemszerű) akkor te nem ennél mert 'diétázol'?

Szerintem ne tartsad szó szerint, hanem nagyjából azokat a kajákat edd amiket ajánl. Főleg húsokat és zöldségeket ajánl. Én a kávéba nem tennék édesítőt, mert a mesterséges édesítők hatását nem nagyon ismerjük, a természetesek pedig eléggé drágák.

2013. júl. 10. 01:22
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindkét választ!

Első: Érthető a reakciód, de már "nem ma kezdtem":D

Szóval már 25 kg-ot fogytam összvissz. Nem tökéletes az étrendem, de a "rossz" dolgokat lecsökkentettem minimálisra, ha pedig bűnözök, akkor másnap többet sportolok vagy ilyesmi. Régi rettenetes rossz táplálkozás eredményeképp kövér voltam (csipsz+kóla függő voltam), de már sikeresen hosszu idő alatt megszabadultam 25-től. (= nem diétáztam, csak ésszerűen kezdtem étkezni+sport).

Még sacc/kb 6 kg bántó felesleg van rajtam, és ehhez szeretnék radikális "bombázást".

Még annyi kérdésem lenne, szerintetek mennyi izomvesztés lesz, ha ezt a diétát folytatom?

187cm/81kg/19F

Nem vagyok túl izmos, de azért a sok súlyzós edzés hozta lassan a gyümölcsét.

2013. júl. 10. 01:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne kalóriadeficitet tarts hanem az inzulinszintedet tartsd alacsonyan, és akkor nem lesz/minimális-elhanyagolható és észrevehetetlen lesz az izomvesztés.

Ha nincs hiány, mindig van tápanyag (zsír, fehérje) és használod az izmaidat, akkor nem fog leépülni mert értelmetlen lenne. Akkor épül le, ha túl sok energiát fogyaszt és kevés energia van. De nem csak akkor fogysz ha kevés energia van!

Edd a húst és a zöldséget, zsiradékot: ez erőt ad, de szinten marad az inzulinszinted, nem áll le a zsírfelhasználásod. Ez a fogyás legegyszerűbb titka.

Kajamennyiség csökkentésével, izomvesztéssel akkor foglalkozz, ha jóllakásig evéssel már abszolút nem fogysz. De akkor is előbb próbáld ki a ketogént ami megintcsak megőrzi az izmokat, és fogyhatsz vele tovább.

2013. júl. 10. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!