Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kg fogyás után érezted...

Hány kg fogyás után érezted magad a változást?

Figyelt kérdés

Mennyi volt az a súlyvesztés, ami után már nem csak számokban, hanem érzésben is jelen volt a fogyás?

Nekem 5 kg-nál már alakul, talán a hasamat már nem érzem olyan nagynak, de még mindig daginak érzem magam. Hát mondjuk az ok nem nehéz, az is vagyok (még). :))

2013. júl. 9. 23:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Amikor 6 kg-ot leadtam, akkor kezdtem jobban érezni magam. Azóta leadtam még 5öt, de a tükörben még mindig annyinak látom magam mint ez előtt az 5 előtt. pedig a centik is csökkentek de hát. :/
2013. júl. 9. 23:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Amikor már nagy egy kicsit a nadrágom
2013. júl. 9. 23:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Ügyi vagy!

Sajnos úgy látom, hogy az agyunkat nehezebb átprogramozni, mint a testünket.

Ha belegondolok, akkor soha nem láttam magam vékonynak.

Pedig voltam 61 kg, visszanézve a fotókat, akkor elég jól néztem ki. Most plusz 20 van rajtam, eddig 5 kg. ment le.

2013. júl. 9. 23:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Most nézem, hogy mit írtam...

...magadON a változást... Bocsi!

2013. júl. 9. 23:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Én kb 10 kiló után, ez több, mint egy ruhaméret volt és az összes ruhám kezdett nagyon nagy lenni rám, most közel 30 kiló után meg több, mint 3 mérettel lettem kisebb... :)
2013. júl. 10. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!