Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rengeteg "body transformation"...

Igen nemm kérdése:

Rengeteg "body transformation" kép van a neten, ahol az írják, hogy 3-4,6hónap alatt érte el akívánt változást, de hogyan? Ennyi idő alatt hogya lehetne lecsökketeni a testzsír százalékot 25-30%-ról kb 6-75-re?

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 23:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

bocs az offért:

Az még hagyján, de hogy a francba lesznek kövérből 10-12 hét alatt kigyúrtak? Csajok??? :O Sztem ezek vagy nem ennyi idő alatt fogytak le vagy kamu képek hasonló fejű emberkékkel ill. photoshop. Jobb ötletem nincs. Mindenesetre tényleg jó képek vannak fent, elismerésem azoknak, akiknek sikerült :)

2012. márc. 21. 00:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok esetben az "utána" kép jó pár évvel korábbi, MIELÖTT elhizott az illetö
2012. márc. 21. 08:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ennyi idő alatt sehogy.

Persze nem mindegy, honnan indul az ember, de nekem olyan -15 kiló több, mint fél év volt!

Persze lehet ennél gyorsabban is, mert nem voltam nagyon szigorú magammal, de, amikre te utalsz, az már megint a másik véglet. :S

2012. márc. 21. 09:42
 4/4 anonim ***** válasza:

angolul van, de ha értitek érdemes megnézni:

[link]

2012. márc. 21. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!