Szerintetek még hány kilót fogyjak? (Kép)
Elég sokat fogytam, a súlyom szerintem a normàlis kategóriába tartozik, de egyáltalán nem vagyok elégedett az alakommal, pedig sportoltam is a diéta mellett. Szerintetek hàny kiló vagyok (170cm)? Mit kellene még tennem, hogy szép alakom legyen és ne legyek ilyen "löttyedt"?
Szerintem nincs semmi baj az alakoddal. Nagyon jól nézel ki.
Ha elég sokat fogytál kérlek áruld el nekem, hogy hogyan (sport, étrend)
És nem látszol többnek 50-52-kg-nál.
kb 65 kg, azért vagy ilyen "löttyedt" mert nem volt diétád, és így zsírból nem fogytál
NORMÁLIS diéta + aerob edzés kéne neked , ha normálisan belőnéd a diétádat akkor zsírból fogynál és nem lennél ilyen löttyedt
mellőzd a cukros zsíros lisztes ,ételekez meg a tejtermékeket
sovány húsok csirke marha hal , sovány túró, tojás ezekből kajáljál
sok zöldség, puffasztott rizs, teljeskiőrlésű kenyér, durum tészta rizs
heti 3-4 aerob edzés 40 perc futás, bicaj
számolgasd a mennyiséget fehérjéből és szénhidrátból
fehérje: 130 gramm kell kb
szénhidrát: ezzel lehet variálni mondjuk kezdj 120 gramm ról
+ telítetlen zsírsavak is kellenek :D
az alap testalkat nem lenne rossz.
amit esetleg jobban megválaszthatnál az a konkrét sportág és egy pontosabb étrend.
a váll,derék csípő arány,a térded,bokád adott lenne egy kitűnő,látványosan jó csaj forma eléréséhez.
viszont valóban,kevés az izom,ezért lehetne jobb a forma, és egy jobb alakhoz ennél mehetne lejjebb a testzsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!