Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány hónap alatt sikerülhet?

Hány hónap alatt sikerülhet?

Figyelt kérdés

Túlsúlyos vagyok, kb. 35 kg-ot kéne még leadnom. A mostani diétám : Reggeli: bármi, normál adagban . Ebéd : 1 szelet tejfölös rozskenyér . Vacsora : semmi vagy esetleg gyümölcs.

Ezek mellett sok vizet iszom és napi 20-30 felülést

megcsinálok.

Szóval így hány hónap alatt adhatok le 35 kg-ot?

2013. júl. 7. 16:01
1 2
 11/18 anonim válasza:

Második vagyok. Biztos, hogy nem csak koplalással megy, inkább csak ez a legegyszerűbb módja. Viszont amilyen könnyen leadod a kilókat koplalással, ha újra elkezdesz normálisan enni ugyanolyan könnyen vissza is szaladnak rád a kilók.

Normális, tartós eredményt mozgással lehet elérni. Mint ahogy más is írta, ha zavar az, hogy kinevetnek hallgass futás közben zenét vagy fuss olyan helyen, ahol kevés ember jár. Nem tudom, milyen helyen laksz, de ha ez nem megoldható, akkor végső megoldásként tudom javasolni, hogy a hajnali órákban, 4-5-6 óra körül menj el futni vagy a késő esti órákban, amikor még/már nincs sok ember az utcán. Ha erre is találsz kifogást (mert úgy látom, hogy kifogásod mindig van a mozgás ellen), akkor futás helyett elmehetsz biciklizni is, az is nagyon hatásos. Kezd napi fél óra biciklizéssel, aztán ha már jobban bírod told ki napi 2 órára, de ez aktív biciklizés legyen.

Ha pedig az a gondod, hogy nem akarsz az utcán mozogni, akkor még mindig ott vannak Rubint Réka tornái, amik nagyon hatásosak, hidd el! Én nagyon szeretek az ő videóira tornázni, mert a videókban támogatja az embert, hogy ne adja fel. Szerezd be a videót és már tornázhatsz is, magadra zárod az ajtót és az égvilágon senki se tudja meg, hogy te épp tornázol.

2013. júl. 7. 23:13
 12/18 A kérdező kommentje:
a kérdésre legalább válaszolna valaki?
2013. júl. 8. 07:24
 13/18 anonim ***** válasza:

kiéheztetnéd magad, még zsírosabb lennél és amit fogynál az csak izom lenne .. ha le is fogysz hamar visszaszeded.

Nem tudjuk megmondani pontosan mennyit fogynál dee biztos sokat, egészségtelenül.

Ne csináld

2013. júl. 8. 08:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Elkezded, csinálod pár hétig, fogysz 3-4 kilót kb.

Majd nem bírod tovább, jelez a szervezet, hogy nincs tápanyag, elkezdesz sokkal többet enni, a szervezeted elkezd raktározni, és hízol kb. 6-8 kilót.

Majd írsz ide, hogy hány hónap alatt tudnál leadni 40 kilót.

Sajnálhatod magad, meg nyomathatod a rinyát, de amíg nincs akaratod, meg lusta vagy, addig nem fog történni semmi. Ha Te magad nem foglalkozol saját magaddal, a saját testeddel, akkor hogyan várhatod el, hogy mások foglalkozzanak veled?? Miért egyáltalán? Hát Te rúgod fel saját magad legelőször!

2013. júl. 8. 11:15
 15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm az értékes válaszokat -.-
2013. júl. 8. 12:38
 16/18 anonim válasza:

Megint a második vagyok. Az utolsó válaszolónak teljesen igaza van. Hiába nyomatod itt a rinyát és sajnáltatod magad ettől nem leszel előrébb, ráadásul mindenre csak kifogásokat keresel, nem akarsz mozogni, de azt elvárnád, hogy leadd a súlyfelesleget. A kérdésedre szerintem mindenki normálisan válaszolt, próbáltunk segíteni. Ha te olyan támogató válaszokat vártál, hogy az éheztetéssel meg a napi 20-30 felüléssel (ami egyébként semmi!!!!!) leadod pár hét alatt a 35 kg, akkor sajnálom. Hidd el, mondhattuk volna ezt is, de attól még nem lesz igaz. Kérdezz meg másokat, akik súlyfelesleggel küzdöttek, hogy ők milyen erőfeszítések árán és mennyi idő alatt adtak le 35 kg, ami egyébként elég sok. Másnak is sikerült, csak ők tettek is érte.

Sajnálom a nyers választ, de engem nagyon dühítenek az ilyen emberek, akik sajnáltatják magukat, hogy milyen rossz nekik de elszántság nincs bennük, hogy változtassanak rajta.

2013. júl. 8. 16:30
 17/18 A kérdező kommentje:
azért koplalok mert viszonylag gyorsan szeretnék fogyni és egyáltalán nem keresek kifogásokat. többször körbe bicikliztem a velencei tavat suliban megállás nélkül végig futottam 50 percet...
2013. júl. 8. 17:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Azt értjük, hogy gyorsan fogynál. Hidd el, mindenki gyorsan fogyna le szíve szerint. A kérdés, hogy meg is akarod tartani a súlyt, vagy csak megnézni milyen lennél vékonyan, aztán meg visszahíznád? ha igen, akkor ez jó mód. ha nem, akkor fogadd meg a tanácsokat. Én 6 hónap alatt fogytam 11 kilót ami elég jó, nem is koplaltam, mozogtam. Még mindig messze vagyok az álom súlyomtól és alakomtól, de sokkal jobban nézek ki mint fél éve. hidd el megéri normálisan fogyókúrázni, anélkül hogy állandóan azon járna az eszed hogy mit ennél(mikor koplaltam velem is ez volt).
2013. júl. 8. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!