Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van esély rá, hogy egy hét...

Van esély rá, hogy egy hét után meglátszik a combomon és fenekemen?

Figyelt kérdés
Ha minden nap futok 8 km-t, biciklizek 25 km-t és tornagyakorlatokat is végzek, illetve csak húst és zöldséget eszem és vízet iszom, van esély rá, hogy egy hét után meglátszik a combomon és fenekemen?

2013. júl. 7. 15:49
 1/3 A kérdező kommentje:
163 cm és 63 kg vagyok, ami nem vészes de aránytalan a testfelépítésem.
2013. júl. 7. 15:51
 2/3 anonim válasza:
sztem tutira.. ha ennyit mozogsz és odafigyelsz azt étkezésre 2 kg-t biztos leadsz.. de ha kifejezetten a combodról és a fenekedről akarsz fogyni akkor ha külön csak arra csinálsz tornákat azis jó :)
2013. júl. 7. 16:03
 3/3 anonim válasza:

Esély az van rá, de nagyon látványos változásra ne igen számíts. Nem tudom mennyire vagy edzésben, de ha nem igazán sportoltál korábban, akkor azt is kalkuláld bele, hogy az első nap után olyan baromi izomlázad lesz, hogy felkelni alig bírsz majd, nem hogy végigcsinálni még egyszer az előző napot.

Nálam 1 hónap után volt feltűnő változás.

2013. júl. 7. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!