Ha minden nap kb 1800 kalóriát eszek, de ebből lemozgok 400-at akkor az csa 1400-nak felel meg?
Sok mindenen múlik, de igen elérhető.
Múlik azon hogy miket eszel. Azért 1800 kcal szénhidrátban dús, tejes étkezés (tipikus magyar) tud nagy varázslatokat okozni edzés mellett is akár.
Régen én is próbáltam ezzel a módszerrel fogyni , 1500 kalóriát ettem és próbáltam mellette mozogni.
Azt , hogy hány kalóriát mozogsz le , azt nehéz kiszámolni , de mindenképpen fogyni fogsz, de fontos , hogy az 1500 kalória ne süteményből álljon , hanem fehérjéből , zöldségből , gyümölcsből.
A második hét végén nekem már a felállás is fárasztó volt , nemhogy a kocogás...
Teljesen jól akarod csinálni, ne hagyd magad befolyásolni. Ennek van értelme. Annak nincs, hogy pár hétig drasztikusan megváltoztass mindent, aztán visszazuhanj a mostani ízlésedhez, és visszahízz. Ha jobban szereted a szénhidrátot, egyél szénhidrátot, de ésszel. Ha inkább húsos vagy, egyél húst.
Teljesen jónak néz ki az 1800 kcal, persze nem ártana tudnunk hozzá a magasságodat és súlyodat, mert attól is függ, de első ránézésre megfelelő.
Nem akarsz olyan keveset enni hogy legyengülj.
Küldhetek neked egy csokor virágot? Azt hiszem szerelmes lettem, még egy gondolkodó nő!
('_' )
( '_')
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!