Tudtok olyan masszirozo gepet ami narancsborre es zsiregetesre is jo?
Nem, nincs. És ezt 50 éven át lehetne folytatni
van - nincs - van - nincs. ÁLLJ.
Miért lenne? A fogyás biokémiai folyamatok összessége, erre legnagyobb hatást az inzulin/glukagonszint gyakorolja, ami táplálkozással függ össze. Hogy a fészkes fenébe jönne ide a masszázs, külső tényező?
Itt most nem a masszazs erdekel! Csak annyit kertem,hogy vki aki tud olyan gepet az szoljon es,hogy hol lehet olyat kapni! Ennyi! :D
Nem kell rokton fel kapni a vizet!
Mi egy pillanatig sem kapjuk fel a vizet.
Csak leírjuk neked, hogy a zsíranyagcseréd külső folyamat. Amíg cukrot és tejet eszel, keményítőt addig magas lesz az inzulinszinted, és lassítod a zsírégetésedet. Ha nem eszed ezeket mert mondjuk zöldséget eszel, akkor a glukagon szinted lesz magasabb, és több zsírt fogsz égetni.
MINDENTŐL függetlenül. Azért jót tesz a mozgás közben.
Kerulok minden olyan kajat ami hizlal, csak zoldsegeket gyumolcsoket meg egyeb eteleket szoktam enni ami nem hizlal.
Sportolni nem mindig van idom,de igyekszem legalabb hetente 3-szor..
Koszonom a valaszokat!
Hivatalosan nincs helyi zsírégetés, fogyás. De ha valami valakinek bejön, ki kell próbálni.
A narancsbőr helyi anyagcserezavar (nyilván egész testet is érintő) helyi vérkeringést lehet élénkíteni (előző válaszoló válasza, masszázs) egész testben a pangó nedvesség csökkentése: csípős ételek, búza-tej nedvesítő anyagok ->felejtős.
Fogyáshoz a cukrot, más gabonákat is el köllene hagyni.
A sok nyers zöldség, gyümölcs is nedvesít. Nem kell nyersen enni mindent!
Mi hizlal, mi nem hizlal. Erről igencsak sok nézet létezik. Legegyszerűbb lenne a glikémiás indexből ÉS az inzulin indexből kiindulni, ez a kettő EGYÜTT elég jó mutató. Az inzulinhatás fontosabb.
Hat en nem tudom,...:/
Nekem nem olyan sulyos csak egy kicsit latszik a narancsbor...Mindenesetre maradaok az egeszseges taplalkozasnal ameddig tudok,mert mar nagyon elegem van a dietabol, meg a sportnal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!