Napi fél-fél óra séta elegendő mozgás a fogyáshoz?
Reggeli előtt, és délután, vagy este, amikor vége az órámnak visszasétálok. Hegyre fel és le megyek, lépcsővel megspékelve, ez kb fél óra oda, tehát oda-vissza 1 óra. Ezen kívül még van, hogy sétálok a városban, ez általában heti 1x-2x van.
A kaja nem sokból áll, ezen a héten nem ettem szénhidrátot, de most vissza akarom rakni reggeli formájában, meg néha rizs formájában.
Most vagyok 69.5 kiló, vasárnap még 73 voltam. Szeretnék 55-60 kiló közé esni karácsonyig. Így sikerülni fog? Változtassak még rajta vmit?
Hétvégén itthon vagyok, akkor nem mozgok, csak amit a hörcsögeim után rohangálok, meg kajakészítés, házimunka, ilyesmi.
Azért hurrogok le mindenkit, mert mindenki, tisztelet a kivételnek lehurrog. A 12.45ös válaszoló jól értelmezte, reggel hegynek fel sétálok, mivel kb 30 percem van felérni, mert párom kaját is vásárol reggel, így sietünk fel. Le szintén.
12.37 Fussak haza meg suliba? Busszal fél óra az út, hegyekben kanyargósan, szerinted futva mennyi lenne? Az a rész, amit gyaloglok a busztól a suliig, az is erőltetett, laptoppal a hátamon, így akkor sem lenne jó ötlet futni, hacsak nem akarok 150k-t kifizetni a fősulimnak.
Hétvégén ki se merek mozdulni, fekete városban lakom, itt magyar ember nem sportol, mert minimum leköpik. Az életem nem tudom átrendezni, sajnos így vannak óráim.
Egy hét alatt az a 3 és fél kiló tényleg nem jó :(
Szerintem jó, ha minden nap gyalogolsz. A pulzusszámodra figyelj, hogy fulladj ki.
Esetleg otthon valami dvd-re tornázni nem próbáltál? Valami intenzívebbre gondolok, aerobic, kick box.
Sok sikert! Egy kis odafigyelés és menni fog!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!