Miért nem tudnak sokan helyesen fogyókúrázni?
Mindig kiakadok, amikor meglátogatom a kategóriát! Magam is fogyókúrázom, ezért is járok erre gyakran.
A leggyakoribbak:
-utolsó pillanatban jönnek rá, hogy kövérek, és valamilyen egy hét múlva adandó eseményre akarnak leadni 10 kg-ot...
-egyhangú étkezés: pl.csak gyümölcs, plusz natúr joghurt... megvonják az alapvető tápanyagokat a testüktől
-túl kevés kaja: 1 barack, 1 répa, 1 natúr joghurt: túl sokat ettem ma???
-csodaszerekre támaszkodás
-divatdiéták követése
-sport hanyagolása
Akik nem csinálják jól, miért nem veszik észre? Sokszor csak fogom a fejem a kérdések olvasása közben. :/
Sokan abból indulnak ki, ha keveset esznek fogynak. De ez nem feltétlenül igaz ugye...
-mert addig elvoltak kövéren, aztán rájöttek hogy azon az eseményen milyen szar lesz a sok jó testű mellett vigyorogni és most próbálják 1 hét alatt megváltani a világot
-a másodikat nem értem én sem...
-a harmadik a fentebb leírt miatt, bár az ilyen kérdések nálam is kiverik a biztosítékot
-mert nagyon jól hangzik az hogy: "fogyj éhezés és mozgás nélkül"..magyarul semmit nem kéne csinálni az ügy érdekében, mégis fogyna az illető. Ha ilyen tényleg lenne mindenki ezt választaná...
-lustaság
De kedves kérdező.. amikor te először fogyókúráztál életedben, valószínű te sem tudtál minden "szabályt" ami a normális fogyókúrához kell...
Mindenki a saját hibájából tanul...:)
Ez rám is igaz... én most júliustól tértem vissza a saját kis diétámhoz mert amit az orvosom javasolt nekem, szar! Legalábbis számomra nem megfelelő, mivel híztam tőle! Először azt hittem átmeneti hízásról van szó, ezért nem hagytam abba rögtön, de nem változott a helyzet, így visszatérek a saját módszeremhez.. Amivel lassan de tudtam fogyni. Sajna nekem eleinte kicsit koplalós, de hamar vissza fog szűkülni a pocim tudom:) és vitaminokat is szedek, mozgok... utóbbival sose volt gond, csak a nyomorult diétával...
Én is a saját káromon tanultam meg, hogy nekem mi válik be. (A nagyon kevés kaja de jó ételekből, mozgás, plusz a gyógyszerek amiket szednem kell)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!