Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás után lógó mell?

Fogyás után lógó mell?

Figyelt kérdés

Már 12-13 éves korom óta B-s a mellem, és már akkor is lógott. De már akkor is túlsúlyos voltam. Ha lefogyok, létezik, hogy visszahúzódik a bőr is a mellemen? Utálom, hogy úgy lóg... :( Vagy ezen csak a plasztika segít?

90 kg/165 cm

19/L

2009. okt. 16. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Fogyókura mellett tornázz is és csinálj kicsi súlyzóval mellfeszesítő gyakorlatokat.
2009. okt. 16. 13:11
 2/4 anonim ***** válasza:
sajnos mindenképpen veszít a rugalmasságából. ez az ára...
2009. okt. 16. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Képzelj el egy reklámszatyrot, ami a sok teher miatt kinyúlt. Ha kiveszed az árut, a szatyor attól még kinyúlt marad. A bőrt kell kezelni valahogy, de csak azután, hogy elérted a kívánt súlyodat.
2009. okt. 16. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Tudom régi a kérdés, de most éppen ezt tapasztalom én is, úgyhogy leírom. Sajnos nekem is mindig lógott a mellem már az elejétől kezdve. Állítólag fejlődési rendellenesség, és valószínűleg nincs is elég tejmirigyem, bár ezt nem tudom, mert még nem szültem, de ha fogok lehet hogy nem tudom majd szoptatni a babámat.

A gond, hogy elég nagy súlyfelesleg van/volt rajtam, életmódot váltottam úgy fél éve. Fogyok is szépen lassan, normális ütemben. Eddig tetszett is a változás, ha a tükörbe néztem, de ma észrevettem, hogy mintha jobban lógna a mellem mint korábban, ezért alaposabban szemügyre vettem, és nagyon megijedtem, mert nem csak jobban lóg, de ráadásul az egyik kisebb a másiknál. Eddig legalább egyforma volt a méretük, ha még lógtak is. Most teljesen magam alatt vagyok. Korábban sose gondoltam plasztikára, de most nagyon komolyan fontolóra vettem. Te hogy döntöttél végül? Ha esetleg olvasod ezt írj nekem egy privát üzenetet, kíváncsi vagyok mi lett nálad az eredmény :)

L/23

2014. jún. 12. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!