Stevy kérdése:
Földi mogyorót szabad ennem este fogyókúra közben?
Figyelt kérdés
A fogyokurám szerint 6 után nem ehetek ezt be is tartom nem is vagyok farkas éhes de valami olyan jól esne... A földi mogyoróban 100 grammban 27,5 gramm fehérje van ami elég jól hangzik viszont 51 gramm zsír ami a fele... Viszont azt olvastam , hogy ezeket a zsírok jó zsírok... És plusz , hogy a mogyoró állítólag éhség csökenntő. Szóval ehetek-e olyan 8-9 körül egy zsacskó (100 gramm) mogyorót?2013. júl. 1. 21:58
1/5 anonim válasza:
100 g mogyoró rengeteg kalória! Én a helyedben nem ennék.
3/5 anonim válasza:
609 kalória, ami eléggé hazavág pl. egy 1500 kalóriás étrendet. Én a helyedben elfelejteném. Este 8-9 körül már csak magában egyél egy kis zöldséget, ha nagyon éhes vagy, vagy igyál egy nagy pohár vizet és feküdj le aludni.
4/5 anonim válasza:
Ahogy írták, ez komoly kalóriamennyiség, a páromnak ez egy komplett étkezés a munkahelyén, ha épp nem visz ételt...
5/5 anonim válasza:
Reggel egyél olajos magvakat!! :)
Én anno 20 kg-ot fogytam, s mindent ettem,de csak reggel ettem mindent pl. csokis csigát :)Napközben pedig mindig lemozogtam. Estére pedig zöldséget ettem nyersen, párolva, főzve.. :)
SZóval én abban hiszek,hogy mindent lehet enni,de este könnyen emészthető, kalória mentes kaját, napközben pedig le kell mozogni, amit reggel megettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!