Hogyan kell csinálni a ketogén diétát pontosan?
Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 22:09
2/3 anonim válasza:
2 fontos lényegi elem van a ketogén diétában: szénhidrát naponta nem haladhatja meg a 30 grammot. 2. pedig, a fehérje és zsír arány: 1:1,5, vagyis 1 gramm fehérje mellé 1.5 gramm zsír fogyasztása.
Nagyon sokat kell számolni, figyelni.
Szigorú diéta és ha újra kezded a szénhidrát fogyasztás könnyen vissza jöhetnek a kilók.
Inkább egy szálkásító diétát kövess.
3/3 anonim válasza:
Én ketogén diétán vagyok január óta, csak ajánlani tudom. A szénhidrát csökkentett diéta nekem nem vált be, folyton ehetnékem volt. Ez a ketogén diétában nem kínoz. Azt a módszert követem, amit az első válaszoló belinkelt, valamint amit Bunny írt a Sárga Kapszulában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!