Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így mennyit lehet fogyni?

Így mennyit lehet fogyni?

Figyelt kérdés

14/L 160xc/60kg most már. Nagyon sokat kellett fogynom kb (20 kg-t) amit el is értem 10 hónap alatt.De még mindig van súlyfeleslegem.Már nem sok.kb 3-5 kg,ami már sehogysem akar lemenni. Én még mindig a mellett állok hogy diéta+sport és elérem a célom.De az egyik ismerősöm mondta h egyek egy nap egyszer (reggel) akármit + igyak sok vizet akkor lefogyok. Szerintem hülyeség.De azért megkérdeztem h ha esetleg igy döntenék az elkövetkezendőkben (ami kizárt..ink többet sportolok vagy valami) akkor mennyit fogyhatok le,mondjuk 2 hónap alatt kb.?

Légyszí normális válaszokat:)!

Előre is köszönöm!

2013. jún. 27. 19:51
 1/2 A kérdező kommentje:
*160cm/60kg*
2013. jún. 27. 19:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha kizárt, hogy ezzel a módszerrel akarsz lefogyni, minek kérdezed? Szóval ha egy számodra tetsző választ kapnál, mégis csak kipróbálnád ezt a módszert...

Ezzel a módszerrel éhezni fogsz egész nap és természetesen fogyni, de miután abbahagytad az éhezést, visszahízol. Maradj szépen a diéta+sport párosításnál. Biztosabb vele a fogyás!

2013. jún. 27. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!