Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor mi legyen? Hogyan...

Most akkor mi legyen? Hogyan tudnék fogyni?

Figyelt kérdés

Szóval 15 vagyok, 166/70. Arányosan oszlik el rajtam a súly, így egyátalán nem nézek ki annyinak , max 63-nak kb. Mégis változtatni akarok, és fogyni 8-10 kilót szeptemberig.

De nem tudom, hogy milyen módszerrel, mindenki fikázza, amit a másik mond, nem jó a 90 napos, mert visszahízod, de ne egyél gyümölcsöt, mert az is hízlal. Ne koplalj, attól is hízol, ha sokat eszel akkor is. stb.

Én ezt az étrendet szeretném követni : Délelőtt csak gyümölcs( pl. 1alma-1körte, cseresznye, málna stb. )

Ebéd : 2 vékony kis szelet csirkemell párolva, vaj és olaj nélkül. Saláta, paradicsom, paprika, hagyma stb. Vacsi: ugyanez, kisebb adagokban. ÉS szinte minden nap ez, max pulykahússal, 2-3 naponta futok kb fél órát, mindennap rubint réka, ugrálókötelezek, felülést csinálok, gugolok stb. Ja és persze SEMMI cukor, liszt, tészta, kenyér, olaj, kakaó, szénhidrát. Ezzel a módszerrel szerintetek tudnék fogyni? Még a nyár legelején csináltam kb 1 hétig, le is ment egy kiló, és jobban éreztem magam, aztán jött a szülinapom meg minden, torta, buli és elengedtem magam, így felment 2 kiló... Ha ez nem megfelelő, miért nem? És mit ajánlotok helyette?

2013. jún. 27. 19:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Én ha valamit nem tudok, akkor beírom a gugliba, ennél gyorsabban és egyszerűbben nem tudhatom meg.
2013. jún. 27. 22:34
 22/24 anonim ***** válasza:

Ennyit a sárga kapszuláról:

"Nagyon kezdőknek (akik még semmit nem olvastak ebben a témában) motivációs anyagnak a Sárga Kapszula elfogadható.

Akik fogtak már a kezükben testépítő vagy fitnesz témájú újságokat, vagy életmódguruk könyveit, vagy rákerestek az edzés – étrend témákra interneten, figyeltek gimiben az órákon, azok számára új információkat nem ad. Ők jól szórakozhatnak olvasás során a szakképzetlen szerző (Drugs Bunny) tévedésein. Mint megtudhatjuk:

„Az L-karnitin elsődleges feladata a zsírsejtek szállítása: a zsírégető folyamatok nehezen működnek nélküle.”

Valójában az L-karnitin a zsírsavaknak a mitokondriumon belüli szállításában tölt be fontos szerepet (nagyon leegyszerűsítve). A zsírsejtek nem mennek sehová, maradnak szépen a helyükön, csak a bennük tárolt zsír mennyisége csökken. Ez egyébként a reklámokból is kiderül. Felmerül a kérdés, mit várhatunk egy olyan embertől, aki minimum egy évtizede ilyen termékek forgalmazásában vesz részt, de még a reklámszövegek kimásolásához is béna? Mit gondoljunk akkor, ha nem a hatóanyagok koncentrációja és ezek valós szükséglete, hatása alapján ítél meg termékeket, hanem a csomagolás, kiszerelés szerint?

„A tápkieg. boltokban is kaphatók gyenge vitaminok, az egytablettás kiszerelésűek. Ezeket kistestű kutyáknak vagy pénzhiányt átvészelni javaslom.”

„Amiben nincs 1000mg C vitamin, az nem vitamin.”

Egyetlen tablettában is lehet nagy dózisban hatóanyag, és napi 10-20 tablettában is lehet kevés. Ehhez nem kell sok ész!

Egyértelmű hazugságokon is rajta kaphatjuk laikus szerzőnket:

"Vitaminok és ásványi anyagok

Ezekből rengetegféle létezik, olyanok is, amit nem táplálékkiegészítő szaküzletben, hanem patikákban és élelmiszerboltokban is lehet kapni. Ezeket kell elfelejteni gyorsan: ár/teljesítmény arányban sem jók, és a tápanyagtartalmuk is csekély."

Jobb lenne a némely esetben csak receptre kapható, olcsó, gyógyszerészeti tisztaságú vitaminoknál bármely kiegészítő gyártó bármelyik vitaminja? Biztosan jobb a gyógyszertárban forgalmazott bármelyik étrend-kiegészítőnél az amit „szaküzletben” kaphatunk? A kritizált termékek közül sok valójában hivatalosan gyógyszer! Egy ismert multivitaminnál ami patikákban és élelmiszerboltokban is kapható ezt olvashatjuk: „REGISZTRÁCIÓS KATEGÓRIA: Vény nélkül kapható gyógyszer.” Garantáltan és minden esetben jobb ennél az amit nem gyógyszerészeti minőségben állítanak elő?

„tápanyagtartalmuk is csekély”

Kevesebb C-vitamin lenne az 1000 mg-os gyógyszertári C-vitaminban, mint a „táplálékkiegészítő” szaküzletek 1000 mg-os C-vitaminjaiban? Az ilyen félrevezető állításoknak biztosan nincs köze ahhoz, hogy egy internetes szaküzlet munkatársaként és egy konkrét étrend-kiegészítő gyártó reklámozójaként tevékenykedik. :)

Ez a felületesség, tudáshiány és manipulatív szándék figyelhető meg a szöveg egészén. Annak aki szinte semmit sem tud, annak egy mestermű. Aki kicsit is tanultabb vagy utána jár kérdéseknek annak ez egy fércmű. Szerencsére ingyen és legálisan hozzáférhető, így olvasásával az időn kívül nagyobb veszteség nem ér minket."

2013. jún. 27. 23:05
 23/24 anonim ***** válasza:
Valaki linkelje már be lécci a guglit, köszi. :D:D
2013. jún. 27. 23:06
 24/24 anonim ***** válasza:

Én nem védem Bunny-t (a Sárga kapszula íróját), mert már a könyv megjelenése előtt sikerült életmódot váltanom (-30 kg félév alatt, 3 és fél éve tartom), de az itt kérdezők 99%-ának garantáltan sok újdonságot tartogat, mindezt könnyen olvasható és érthető formában.

Nem egy MTA-s doktori disszertációval kell kezdeni a tudás megszerzését annak, aki gyakorlatilag semmit sem tud a táplálkozásról és amit tud, azt is rosszul tudja...

2013. jún. 28. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!