Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor mi legyen? Hogyan...

Most akkor mi legyen? Hogyan tudnék fogyni?

Figyelt kérdés

Szóval 15 vagyok, 166/70. Arányosan oszlik el rajtam a súly, így egyátalán nem nézek ki annyinak , max 63-nak kb. Mégis változtatni akarok, és fogyni 8-10 kilót szeptemberig.

De nem tudom, hogy milyen módszerrel, mindenki fikázza, amit a másik mond, nem jó a 90 napos, mert visszahízod, de ne egyél gyümölcsöt, mert az is hízlal. Ne koplalj, attól is hízol, ha sokat eszel akkor is. stb.

Én ezt az étrendet szeretném követni : Délelőtt csak gyümölcs( pl. 1alma-1körte, cseresznye, málna stb. )

Ebéd : 2 vékony kis szelet csirkemell párolva, vaj és olaj nélkül. Saláta, paradicsom, paprika, hagyma stb. Vacsi: ugyanez, kisebb adagokban. ÉS szinte minden nap ez, max pulykahússal, 2-3 naponta futok kb fél órát, mindennap rubint réka, ugrálókötelezek, felülést csinálok, gugolok stb. Ja és persze SEMMI cukor, liszt, tészta, kenyér, olaj, kakaó, szénhidrát. Ezzel a módszerrel szerintetek tudnék fogyni? Még a nyár legelején csináltam kb 1 hétig, le is ment egy kiló, és jobban éreztem magam, aztán jött a szülinapom meg minden, torta, buli és elengedtem magam, így felment 2 kiló... Ha ez nem megfelelő, miért nem? És mit ajánlotok helyette?

2013. jún. 27. 19:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%
Annak nincs értelme amit a 2. válaszoló, minden bizonnyal rakétatudós hozzáértő csinál és ajánl neked.Ezt a könyvet kéne elolvasni nem nők lapját meg ehhez hasonló tinédzser debilségeket.Én úgy látom, hogy reménytelen vagy és nem csak a tested jobbá tételének nincs értelme, de szemmel láthatóan annak sem hogy iskolába járj.
2013. jún. 27. 20:06
 12/24 anonim ***** válasza:
71%
Én nagyon jól szórakozom. :D Pill, hozok nasit...folytassátok. :D
2013. jún. 27. 21:01
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
2. válaszoló vagyok. Eddig mindenki szidott mindenkit, de épkézláb válasz még egy se jött... :D
2013. jún. 27. 21:03
 14/24 anonim ***** válasza:
62%
Nem jött épkézláb válasz?? Látom te se tudsz szöveget értelmezni.. Ketten is ajánlottunk egy könyvet, az nem a mi problémánk, ha a mi hasznos válaszunk nem felel meg nektek!
2013. jún. 27. 21:16
 15/24 anonim ***** válasza:

Én is a Sárga kapszula elolvasását javaslom.

A könyvben leírtak szerint én 4 éve fogytam 30 kg-ot félév alatt, a súlyomat azóta is tartom.

Annyi kiegészítésként, hogy akkor még nem létezett maga a könyv, de a benne lévő tudás már fellelhető volt.

2013. jún. 27. 21:30
 16/24 anonim ***** válasza:
44%
Rendben én adok épkézláb választ professzornő.Először is elengedhetetlen, hogy naponta 6 alkalommal, szigorúan minden 3 órában együnk!És nem mindegy mit!Nem hulladékot amit te zabálsz ráadásul háromszor naponta, ez egy vicc.A tejet eleve nem tekintjük élelemnek, ugyanis az a kisborjúk táplálására szolgál és emberi fogyasztásra alkalmatlan, legalább is borzasztóan rosszul hasznosul a szervezetben.Hízlal, sok ember képtelen megemészteni a tejcukrot, ilyenkor fosunk egy jót a vécén tőle.Tej eleve kizárva.Ha te 70 kilós vagy, az azt jelenti 2-3 g fehérje,állati eredetű fehérje szükséges ahhoz, hogy fenntartsd az izmaidat, ugyanis kedves idióta 2.ik az izmok határozzák meg a tested alakját valamint a mennyiségüktől függ milyen gyorsan égeted a zsírt.Mivel nő vagy, nem is biztos h kell 3 g per tskg,elég oda 2 is. Gyümölcs?Málna?Istenem hol éltek ti?Szénhidrát bevitelt nem gyümölcsökből kell ilyenkor fedezni, hanem rizsből,zabpehelyből,lencse is jó.A lényeg a lassú emészthetőségen van.És nem elég 2-3 naponta futni, meg rubint réka meg tróger norbi eszementségeire ugrálni mint akit épp seg.gbekúrnak.Ha súlyzós edzést nem végzel, kardióznod kell méghozzá nem keveset de nem hirtelen neki indulni.Specifikusabb leírását a dolognak a könyvben megtalálod.Ha akkora balek vagy,hogy ezek után ba.szod letölteni a könyvet és elolvasni(nem lepődnék meg, ugyanis akik ilyen színvonalon vegetálnak szerintem olvasni sem szoktak,max. talán a nők lapját) akkor megérdemled, hogy egy kis dagadék maradj és undorodva nézzenek rád a fiúk :D Emlékszem ilyen idős koromban madarat lehetett volna fogatni velem, annyira örültem volna ha rendelkezésemre áll ilyen mennyiségű szakirodalom, pláne úgy, hogy kulturáltan és választékosan leírva a pofád elé van rakva és nem anyáztam volna annak aki segíteni akart.Dehát ez egy ilyen elfajzott generáció.
2013. jún. 27. 21:51
 17/24 A kérdező kommentje:
imádom ezt az oldalt. az embereket meg főleg. 10/10!! az hagyjan, hogy a kerdesemre meg 1 valasz sem erkezett, mindenki a 2.at szapulja.. es az o etrendjet veszi alapul, amihez nekem egyatalan kozom sincs. koszonom szepen.
2013. jún. 27. 22:03
 18/24 anonim ***** válasza:
64%
Kár, hogy a kérdezőt nem lehet mínuszolni...
2013. jún. 27. 22:12
 19/24 A kérdező kommentje:
koszike edi vagy.
2013. jún. 27. 22:12
 20/24 anonim ***** válasza:
Én se tudtam mi az a Sárga Kapszula. Most már tudom, köszi szépen. El fogom olvasni. De azért mellé biggyeszthetted volna, hogy könyv basszus.
2013. jún. 27. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!