Most akkor mi legyen? Hogyan tudnék fogyni?
Szóval 15 vagyok, 166/70. Arányosan oszlik el rajtam a súly, így egyátalán nem nézek ki annyinak , max 63-nak kb. Mégis változtatni akarok, és fogyni 8-10 kilót szeptemberig.
De nem tudom, hogy milyen módszerrel, mindenki fikázza, amit a másik mond, nem jó a 90 napos, mert visszahízod, de ne egyél gyümölcsöt, mert az is hízlal. Ne koplalj, attól is hízol, ha sokat eszel akkor is. stb.
Én ezt az étrendet szeretném követni : Délelőtt csak gyümölcs( pl. 1alma-1körte, cseresznye, málna stb. )
Ebéd : 2 vékony kis szelet csirkemell párolva, vaj és olaj nélkül. Saláta, paradicsom, paprika, hagyma stb. Vacsi: ugyanez, kisebb adagokban. ÉS szinte minden nap ez, max pulykahússal, 2-3 naponta futok kb fél órát, mindennap rubint réka, ugrálókötelezek, felülést csinálok, gugolok stb. Ja és persze SEMMI cukor, liszt, tészta, kenyér, olaj, kakaó, szénhidrát. Ezzel a módszerrel szerintetek tudnék fogyni? Még a nyár legelején csináltam kb 1 hétig, le is ment egy kiló, és jobban éreztem magam, aztán jött a szülinapom meg minden, torta, buli és elengedtem magam, így felment 2 kiló... Ha ez nem megfelelő, miért nem? És mit ajánlotok helyette?
Én 18 éves vagyok, kb. 1 hónapja próbálok fogyni. A módszerem a következő:
napi 1500 kcal-nál sosem eszem többet, illetve, amióta szünet van, 1000-1200 kcal-t eszem kb.. Próbálok egészségesen enni, de anyagi okokból sokszor nem tudok válogatni. Egy átlagos napi étrendem (most nyáron) úgy néz ki, hogy, reggelire megiszom egy bögre tejet, ebédre eszem, ami van (ma pl. sült husi, rizs meg jégsaláta és paprika saláta), vacsira meg sokszor párolok zöldséget (répa, cukkini, karalábé, zeller stb.), reszelek rá egy kis sajtot, és azt eszem. Emellett napi 2-3 l vizet iszom, és én naponta járok futni.
53 kg-ról indultam, most tartok 49 kg-nál. :) A csokit és társait nem űztem ki teljesen az étrendemből, mert akkor nagyon rám jönne a "falhatnék", és akkor könnyen kárba mehet az eddigi munkám. Lényeg a lényeg, ne éheztesd magad. Szerintem semmi értelme ilyen meg olyan szuper diétát követni, mert ha visszaállsz utána az eredeti életmódodra, tényleg visszahízhatsz. Inkább az a szokásokon kell változtatni.
Remélem, segítettem valamit. :D
Hát igen, tényleg elég szar..
Én is azt ajánlom amit az első!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!