Eldurvult a jojózás, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már több mint fél éve vannak problémáim az étkezéssel és magammal is. Karácsony tájékán lefogytam 46 kilóra és azóta karácsonykor meghíztam és szinte mindig 50 felett vagyok. Nem is ez a lényeg, hanem az hogy azóta nem tudok normálisan enni. Napokig nem evés, ájulásig, és ezt követően napokig zabálás eleinte, majd napokig zabálás + hányás. Nem tudom mit csináljak nem tudom abbahagyni. A rögeszmémmé vált az evés és a kalóriák számlálása pl ha ki akarom ütni magam már hónapok óta rendszeresen 2-3 cataflamra iszok.2013. jún. 26. 21:20
31/31 anonim válasza:
A vaskosabb comb alkati adottság. Ha amiatt csinálod, nyugodtan abba is hagyhatod, mert nem tudsz változtatni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!