Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Eldurvult a jojózás, mit tegyek?

Eldurvult a jojózás, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már több mint fél éve vannak problémáim az étkezéssel és magammal is. Karácsony tájékán lefogytam 46 kilóra és azóta karácsonykor meghíztam és szinte mindig 50 felett vagyok. Nem is ez a lényeg, hanem az hogy azóta nem tudok normálisan enni. Napokig nem evés, ájulásig, és ezt követően napokig zabálás eleinte, majd napokig zabálás + hányás. Nem tudom mit csináljak nem tudom abbahagyni. A rögeszmémmé vált az evés és a kalóriák számlálása pl ha ki akarom ütni magam már hónapok óta rendszeresen 2-3 cataflamra iszok.

2013. jún. 26. 21:20
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Legalábbis én azzal vigasztalom magamat, és mások is mondják hogy azért ilyen vastagok a combjaim mert izmosak. Mindig is ilyenek voltak. Akkor is amikor még normálisan ettem.
2013. jún. 28. 15:16
 22/31 anonim ***** válasza:
ki szerint vastagok a combjaid??? o.O
2013. jún. 28. 22:19
 23/31 anonim ***** válasza:

Ha megunod a szórakozást és az önkínzást, akkor veszel pár kiló húst és pár kiló zöldséget, és elkezded ezeket enni. Ennyire bonyolult. Semmit nem kell gondolkodni, tudom hogy a túl sok gondolat milyen fárasztó lehet, nem kell az evésen gondolkodni az állat izomszövetét / belsőségeit zsíron, hagymán megsütöd és megeszed növényekkel (zöldségekkel nem gabonákkal).

Ezután jöhet a cataflam és az alkohol. Ez a kiütés egyébként szimpatikus, jól működik?

2013. júl. 2. 08:22
 24/31 anonim ***** válasza:
A rögeszmét egyébként pszichológussal kell megbeszélni, ha tényleg kicsúszott a racionalitás és a kontroll a kezeid közül.
2013. júl. 2. 08:23
 25/31 A kérdező kommentje:
Ez nem ilyen egyszerű. Próbáltam a paleót is és jól be is jött, de a bulimiát ennyivel sajnos nem tudtam legyőzni. Pedig az a pár paleós hét volt a legjobb pár hét, és a legtöbb idő amíg egyáltalán nem hánytam. Max akkor ha koccintani kellett valami pezsgővel. Azt nem akartam magamban hagyni.És akkor tényleg azt hittem jól fogom bírni, de nem. Nem csak az evésről van szó
2013. júl. 4. 00:13
 26/31 anonim ***** válasza:
Voltál pszichológusnál? (nem, miért nem.)
2013. júl. 4. 00:18
 27/31 A kérdező kommentje:
Nem voltam. És azért mert akárhányszor kibírom hányás nélkül akkor azt hiszem vége. Meg nem tudom nem is ismerek pszichológust a szüleimmel meg nem nagyon akarom megtárgyalni. Igazából tudják mert látják de konkrétan leszarják. Annyit mondtak mikor látták hogy megint sokat eszek hogy "rossz módszert választottam" meg hogy "ez nem egészséges". Gondolom azt hiszik hogy hülye vagyok mint a segg és így akarok fogyni, az egyáltalán fel sem merült bennük hogy valami bajom lehet
2013. júl. 4. 08:34
 28/31 anonim ***** válasza:

Akkor végső soron magadon tudsz segíteni, azzal hogy szakembert keresel fel ha majd nagyon úgy gondolod, hogy erről le kéne állni de egyedül nem megy.

Pszichiátriában nem hiszek, pszichoterápiával viszont rengeteg jó tapasztalat van és veszélymentes. (a pszichiátria módszerei nem tűnnek hatékonynak, de sohasem kockázatmentesek..)

2013. júl. 4. 08:45
 29/31 anonim ***** válasza:

Pszichológus, pszichiáter.

A cataflamra amúgy hiába iszol és hiszed magad nagyon keménynek, a cataflam hatóanyaga diklofenák. Nincs nyugtató hatása, se altató hatása, sima fájdalomcsillapító. Kb mint az aszpirin. Viszont a vesédet kinyírhatod ezzel végzetesen. Tehát ostobaságot csinálsz aminek még hatása sincs, csak bebeszéled magadnak.

- Szokatlan vérzés vagy bőrvérzés.

- Magas láz vagy nem javuló torokfájás.

- Allergiás reakciók az arc, száj, nyelv vagy torok duzzanatával, melyhez gyakran kiütés vagy viszketés társul, és amely nyelési nehézséget, alacsony vérnyomást vagy ájulást okozhat. Nehézlégzés, mellkasi szorítás (asztma tünetei).

- Mellkasi fájdalom (szívroham tünetei).

- Hirtelen jelentkező, súlyos fejfájás, émelygés, szédülés, zsibbadás, beszédképtelenség vagy a beszéd nehezítettsége, bénulás (agyvérzés tünetei).

- Tarkókötöttség (vírusos agyhártyagyulladás tünetei).

- Görcsrohamok.

- Hipertónia (magas vérnyomás).

- A bőr vörös vagy lilás elszíneződése (érgyulladás lehetséges tünetei). Bőrkiütések, hólyagok az ajkakon, szemhéjakon vagy a szájnyálkahártyán (afták). Bőrgyulladás, bőrhámlás.

- Súlyos gyomorfájás, véres vagy fekete széklet. Vérhányás.

- A bőr vagy a szemfehérje besárgulása (májgyulladásra utaló tünetek).

- Véres vizelet, túlzott fehérjevizelés, a vizelet mennyiségének súlyos csökkenése (a veseműködés zavarainak tünetei).

- A Cataflam-hoz hasonló készítmények alkalmazása során kis mértékben fokozódhat a szívinfarktus ("miokardiális infarktus") vagy a sztrók kialakulásának kockázata.

2013. júl. 18. 23:41
 30/31 poiu ***** válasza:

Besétálhatsz a nevelési tanácsadóba. Nem te leszel az első bulémiás lány a praxisukban.

Ha bejött a paleo, akkor paleózz. Ne hagyd abba, akkor sem, ha visszaesel.

Amúgy meg csinoska vagy, kár lenne érted :-)

2013. júl. 19. 07:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!