Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Eldurvult a jojózás, mit tegyek?

Eldurvult a jojózás, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már több mint fél éve vannak problémáim az étkezéssel és magammal is. Karácsony tájékán lefogytam 46 kilóra és azóta karácsonykor meghíztam és szinte mindig 50 felett vagyok. Nem is ez a lényeg, hanem az hogy azóta nem tudok normálisan enni. Napokig nem evés, ájulásig, és ezt követően napokig zabálás eleinte, majd napokig zabálás + hányás. Nem tudom mit csináljak nem tudom abbahagyni. A rögeszmémmé vált az evés és a kalóriák számlálása pl ha ki akarom ütni magam már hónapok óta rendszeresen 2-3 cataflamra iszok.

2013. jún. 26. 21:20
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

Egy kicsit én is megtapasztaltam a hirtelen fogyás ezen oldalát. Aki hirtelen fogy sokat, annak később jóval nagyobb étvágya lesz, erősebb szénhidrát utáni sóvárgása, zabarohamok, mikor felfalnád az egész hűtőt...mikor jóllakott vagy tele önbizalommal, majd most megmutatod, holnaptól szigoró diéta, betartok mindent, semmi nasi...aztán eljön a holnap, meló után haza ér az ember éhesen, és szarik az egészbe, mondván nem ér ennyit az egész, majd jön a bűntudtat.

A megoldás egyszerű:

Keresni kell olyan alternatívát, amiből annyit ehetsz amennyi jól esik, esetleg még rá is járhatsz ha nagyon kívánod a harapnivalt mégha éhes nem is vagy.

nekem a párolt zöldség főtt tojással nagyon bejött, 1000 féleképpen lehet fogyasztani, reggel banán turmix vaníliás proteinporral...inni lehet, ha mást nem is, és a vizet se kívánod, cukormentes szörpök, kv édesítővel, limonádé...egyéb nasi lehet a sovány joghurt, sovány túró.

2013. jún. 26. 21:41
 2/31 anonim ***** válasza:
egyáltalán milyen magas vagy?
2013. jún. 26. 22:03
 3/31 A kérdező kommentje:
165 cm
2013. jún. 26. 22:35
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológus!

"50 felett vagyok."

Talán mert 50 felett is kéne lenned?

2013. jún. 27. 01:15
 5/31 anonim ***** válasza:
inkább 60 körül kellene lenned ...nem 46 -nem csak a testképzavar, de a koplalás/hánytatás is pszichológusi segítségre szorul
2013. jún. 27. 08:52
 6/31 anonim válasza:

Szerintem izmosodnod kéne.. mert nem mind1 hogy valakinek a testsúlya nagy részét mi teszi ki..

Izom vagy zsír. Én is szoktam néha "zabálni" de akkor inkább egészséges ételeket.

Élet módót kéne váltanod , az sokat segítene.

[link]

2013. jún. 27. 22:59
 7/31 A kérdező kommentje:
Hát izmosnak izmos vagyok. 15 éve táncolok + más kardiós erősítős jellegű edzésekre is járok
2013. jún. 28. 10:55
 8/31 anonim ***** válasza:
pehelykönnyű és izmos, ez a kettő egymásnak ELLENTMOND, hisz az izom sokkal nehezebb, mint a zsír
2013. jún. 28. 11:35
 9/31 A kérdező kommentje:
nem vagyok pehelykönnyű..
2013. jún. 28. 12:44
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha 55 körül vagy, akkor nem.

Az valóban normál, egészséges súly.

De, te 46-ra törekszel, ami már az.

És ha 46-ra törekszel, akkor fix, hogy semmi izmod, mert ha izmos lennél eszed ágában se lenne 5X kilóról lefogyni, mert már azzal is vékony lennél!

(az izom nem csak súlyosabb, de kisebb térfogatú is, mint a zsír - két azonos magas, azonos súlyú ember közül az izmosabb sokkal vékonyabb)

2013. jún. 28. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!