Koplalás után mit és hányszor egyek hogy ne hízzak?
Szia!
A koplalás az nem jó, mert ha keveset is eszel a szervezeted elfogja raktározni és jobban felszedsz még többet. Ugye a test ha érzi nincs tápanyag bevitel csak ritkán akkor mindent raktározni fog.
Legalább napi 6-szor étkezz ehhez elszántság kell és türelem!
Sok párolt zöldség, hal.
Köretnek vegyél barna rizst, vagy durum tésztát. egyszerre 10dkg -nál többet ne egyél.
Ha éhes vagy rágcsálj salátát egy almát vagy zabpelyhet vízzel(ami elég rossz de felpuffad és telíti a gyomrod nem lesz éhség érzeted), de ne a cukros zabpelyhet vedd meg hanem azt ami nincs ízesítve olyan mint a faforgács ízre!
Futás? Persze segít ha rendszeres. Legalábbb napi egy vagy 2 alkalom reggel és este nem kell sokat futni elég ha ey 15 perccel kezded és növeled fokozatosan az idő is!
Fontos!!!
Soha ne essen le a cukorszinted, ennek jelei az ingerültség és a szédülés, ha ez mégis előfordulna egyél valami kics csoki, ne sokat pl 1 mars szelet vagy hasonló. De csakk akkor ha az lacsony cukorszint jelei jelentkeznek.
Mert nem tudom milyen a testömg indexed, de azért kell egy napi bizonyos szénhidrát mennyiség amit be kell vinned!
Sok sikert kívánok!
nagyon lassan és fokozatosan állj vissza a normális étrendre.
ezt tardsd be mindent fokozatosan de én a helyedben elmennék egy dietetikushoz, aki pontosan kiszámolja az étrended
mert az étrend függ a munkádtól(fizikai szellemi) testsúly napi mozgás mennyisége(sport) milyen sport magasság, testsúly stb. Mindenképp szakemberhez mennék, hogy segítsen elindulni a helyes táplálkozásban. Utánna már szemre megmondod mit és mennyit ehetsz az adott napszakban. Persze ez sok idő én 10 éve nyomom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!