Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplalás után mit és hányszor...

Koplalás után mit és hányszor egyek hogy ne hízzak?

Figyelt kérdés
Nagy hülyeséget csináltam! Elkezdtem koplalni! De abba szeretnem hagyni ugy hogy ne hizzak meg,normalis etrend mellett. Halottam olyant hogy ha normalisan eszem es futok/mozgok mellette ez sikerulhet. Bunko valaszokat nem kerek,igy is magam alatt vagyok mert felek hogy vissza hizok. Koszi elore is a segitseget

2013. jún. 26. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
nagyon lassan és fokozatosan állj vissza a normális étrendre.
2013. jún. 26. 12:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben koszi. A futas segit? :)
2013. jún. 26. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
bármilyen mozgás segít. én nem szeretem a futást, szerintem unalmas :)
2013. jún. 26. 12:54
 4/6 itfroccs válasza:

Szia!

A koplalás az nem jó, mert ha keveset is eszel a szervezeted elfogja raktározni és jobban felszedsz még többet. Ugye a test ha érzi nincs tápanyag bevitel csak ritkán akkor mindent raktározni fog.

Legalább napi 6-szor étkezz ehhez elszántság kell és türelem!

Sok párolt zöldség, hal.

Köretnek vegyél barna rizst, vagy durum tésztát. egyszerre 10dkg -nál többet ne egyél.

Ha éhes vagy rágcsálj salátát egy almát vagy zabpelyhet vízzel(ami elég rossz de felpuffad és telíti a gyomrod nem lesz éhség érzeted), de ne a cukros zabpelyhet vedd meg hanem azt ami nincs ízesítve olyan mint a faforgács ízre!

Futás? Persze segít ha rendszeres. Legalábbb napi egy vagy 2 alkalom reggel és este nem kell sokat futni elég ha ey 15 perccel kezded és növeled fokozatosan az idő is!

Fontos!!!

Soha ne essen le a cukorszinted, ennek jelei az ingerültség és a szédülés, ha ez mégis előfordulna egyél valami kics csoki, ne sokat pl 1 mars szelet vagy hasonló. De csakk akkor ha az lacsony cukorszint jelei jelentkeznek.

Mert nem tudom milyen a testömg indexed, de azért kell egy napi bizonyos szénhidrát mennyiség amit be kell vinned!

Sok sikert kívánok!

2013. jún. 26. 13:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen koszonom a segitsegeteket! Sokat fogok mozogni es tobbszor enni keveset. Utolso valaszolonak: Tudom mar hog?y nem jo a koplalas.De mar elkezdtem egy honapja. A te modszereddel igy nem hizok vissza ugye?
2013. jún. 26. 13:25
 6/6 itfroccs válasza:

nagyon lassan és fokozatosan állj vissza a normális étrendre.

ezt tardsd be mindent fokozatosan de én a helyedben elmennék egy dietetikushoz, aki pontosan kiszámolja az étrended

mert az étrend függ a munkádtól(fizikai szellemi) testsúly napi mozgás mennyisége(sport) milyen sport magasság, testsúly stb. Mindenképp szakemberhez mennék, hogy segítsen elindulni a helyes táplálkozásban. Utánna már szemre megmondod mit és mennyit ehetsz az adott napszakban. Persze ez sok idő én 10 éve nyomom!

2013. jún. 26. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!