Koplalás után, hogyan térjek vissza a normális étrendre úgy hogy ne hízzak vissza? Tudom buta voltam, és ezért kérem a segítségeteket!
Figyelt kérdés
A koplalás annyiból állt hogy kb egyszer ettem egy nap és sikerült is fogynom. Most már beláttam hogy hülye voltam de nem tudom hogy mit csináljak. Ha normálisan eszem és futok mellette akkor megtudom tartani a koplalással elért súlyomat?2013. jún. 26. 08:37
11/15 A kérdező kommentje:
Írtam privát üzenetet neked. Köszönöm hogy segítesz!
2013. jún. 26. 10:18
12/15 anonim válasza:
nagyon vigyázz a "fogyókúráddal" mert végén még kimarad a menstruációd! nekem is ez lett belőle pedig én egészségesen és rendesen ettem...
13/15 A kérdező kommentje:
Rendesen ettel akkor miert? Szoval akkor te nem koplaltal nem?
2013. jún. 26. 12:15
14/15 anonim válasza:
mert 2 honap alatt fogytam 10kilot es elvileg tul gyors volt ez így..szoval vigyazz:)
15/15 A kérdező kommentje:
és amikor kimaradt utána mit csináltál?
2013. jún. 29. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!