1 év alatt 30 kg?
Szeretnék egy év alatt 30 kg-ot fogyni, sajnos az utóbbi időben nagyon elengedtem magam és egyéb lelki okok miatt is sokat ettem.
Nagyon szeretném leadni a felesleget, viszont nem tudom hogy álljak neki. Főként az étkezés része érdekelne. Sportolni azt terveztem hogy 10 km biciklizés (munkába járás) ezen kívül otthon naponta min. 1 óra aerobik vagy hasonló. A kérdésem az lenne tehát hogy milyen étrendet, milyen étkezést javasoltok?
Ha tényleg annyit fogsz mozogni, és nem csak leírod, akkor nem kell e mellé diéta is. Egyszerűen akkor és csak akkor egyél, amikor éhes vagy, és NE egyél, amikor nem vagy éhes. Minden étkezéshez ehetsz egy kis zöldséget (ne gyümölcsöt!), hogy jobban csússzon.
Napi 1 óra aerobik durva szerintem, ráadásul fölösleggel. Más leírni, hogy ezt fogod csinálni, és más megvalósítani. De ha te tényleg megcsinálod, akkor minden tiszteletem a tied.
Ki kell dolgoznod egy stratégiát a hullámvölgyekre is. Hogy mit fogsz csinálni akkor az evés helyett. Mondjuk elmész inkább sétálni a parkba, vagy lekapcsolod a lámpát, meggyújtasz egy gyertyát és táncolsz a félhomályban vagy valami hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!