Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fogyás csíkok vagy mik...

A fogyás csíkok vagy mik mitől keletkeznek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem inkább hízás során keletkező csíkok? Hirtelen vagy tartós hízás hatására a bőr megreped. Kialakulnak a striák. Ennek oka, hogy a has, felkar, comb irháját alkotó laza rostos kötőszövet elsősorban rugalmas kötőszövetből áll, mely rugalmas ugyan, de szakítószilárdsága kicsi. Kollagén rostos keveset tartalmaz. Az arcunk bőre viszont kollagénban gazdag, melynek szakítószilárdsága igen nagy, ezért soha nem fog csíkosodni.
2013. jún. 23. 21:32
 2/7 A kérdező kommentje:
de én nem híztam hanem fogytam meg a hátamon vannak ezek a csíkok
2013. jún. 23. 21:38
 3/7 anonim válasza:
Hirtelen fogyas vagy hizas eseten keletkeznek, ha sok sulyt adtal le /szedtel fel rovid ido alatt.
2013. jún. 23. 22:10
 4/7 anonim válasza:
es ezeket el lehet valahogy tuntetni? mert nekem is vannak :(
2013. jún. 23. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Vannak hatékony kezelések, amivel szépen el lehet halványítani. Eltüntetni nem lehet egyébként. De szinte láthatatlanná tehető.
2013. jún. 23. 22:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. jún. 24. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de a hirtelen növéstől is ugyanúgy megrepedhet a bőr, lehet csak most vetted észre. x) Ne aggódj, bár eltüntetni nem lehet, szépen el fognak halványodni. :)
2013. jún. 25. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!