Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most miért állt meg harmadszor...

Most miért állt meg harmadszorra is a fogyás?

Figyelt kérdés

most 160cm vagyok és 50-1-2 kiló.. 86ról fogytam le és nem tudok tovább fogyni :/ pedig azt hittem hogy nyáron jobban fog menni ugye a dinnye, cseresznye stb.. miatt de most megállt kb 2 hete

jövőhéten szerdától járni fogok úszni is legalább 3x egy héten 2-3órát az segíthet?

2013. jún. 23. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a tested elérte a saját ideális súlyát, még ha ez nem is esik egybe a Te elképzeléseddel... Erre tudok gondolni.
2013. jún. 23. 15:39
 2/5 A kérdező kommentje:

pedig még a combomnál és hasamnál van egy kicsi.. kb 5kilót kéne még fogynom..

de az úszás segíthet rajta? vagy akkor mit csináljak?

2013. jún. 23. 15:41
 3/5 anonim ***** válasza:
nem fogynod kell, hanem az alakodon kell változtatnod.
2013. jún. 23. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:
160 centihez az 50 kiló elég jó.
2013. jún. 23. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:
de magyarázatot adhat valószínűleg az étkezésed. azzal az étkezéssel (főleg a gyorsan felszívódó szénhidrát és a tejtermék fogyasztást kiemelve) valószínűleg nem fogy tovább a tested, mert annyi zsírraktározást stimulálsz amennyit közben lebontasz. Vagy elérted az egészséges testsúlyodat (testzsír arányt).
2013. jún. 23. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!