Így le tudok fogyni a nyár végére?
Koplalással?
Hát tulajdonképpen le...
csak ne lepődj meg ha visszajön
Inkább így tedd fel a kérdést:
161 cm, 78 kg vagyok lány és minimum 60 kg-ra akarok lefogyni természetesen iskolakezdésre, hogy lássam az osztálytársaim irigy pofáját akik eddig gúnyoltak vagy ha nem is gúnyoltak de sokszor megvetően néztek rám a hájas testem miatt.Most szeretném ha rám is felállna valakinek a farka.Eddig nassoltam, hulladékot ettem és magasról szartam mennyi kalóriát viszek be a szervezetembe.Most azonban változás állt be.Immár menetrendszerűen eszem a szart de továbbra is magasról szarok a testem működésére, ehelyett egyik szintén dagadék barátnőmre hallgatva valami ugrándozó majom kazettáját bámulva imitálom a mozgást.Szerintetek le lehet fogyni így 18 kilót?(Nem)
Szia!:) én is lány vagyok,161 cm körül, és én is pont 78 kg voltam mikor elkezdtem fogyózni, 2013 január óta vagyok azon hogy nem eszek annyit amennyi belém fér, csak nagyon néha. 3 hét alatt adtam le 6kg-t, úgy hogy mivel kézilabdázom hetente volt 2 edzésem, a többi napon pedig Rubint Réka videókra tornáztam(popsi,has,comb) nem nassoltam,nem ettem csokit, fehér kenyér helyett barnát ettem, nem volt túl nagy fogyókúra de viszont a tornákkal meg az edzésekkel sokat mozogtam. NE KOPLALJ! inkább evés előtt igyál meg 2 pohár folyadékot hogy kevesebb ennivaló férjen beléd, 6 után ne egyél(jó az 5 is de a 6 is ) csak mondjuk almát vagy zöldséget ha nagyon éhes vagy. :) próbáld kerülni a sütiket vagy ha eszel akkor keveset de fontos hogy utána mozogdd le :) fagyit ehetsz mert azért annyit mindent ne vonj meg magadtól főleg ha fiatal vagy.. de jobb lenne ha diabetikus fagyit ennél! vagy ha megy olyan jól anyagilag akkor Update péksütik a megkívánod :) ennyit tudok neked tanácsolni :) és én is pont 60ra szeretnék lemenni szól nekem is az a cél :)
SOK SIKERT !:) puszillak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!