Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így le tudok fogyni a nyár...

Így le tudok fogyni a nyár végére?

Figyelt kérdés
161 cm, 78 kg vagyok, lány, és minimum 60 kg-ra szeretnék fogyni. Nem nassolok, nem eszek, csak néha napján egy kisebb fagyit, azon kívül semmit. Inkább ha rám jön a nassolás iszok egy pár korty tejet. Reggelire általában egy kiflit eszek vagy 1-2 szelet sonkával, vagy sajttal. Tízóraira vagy valami gyümölcsöt egy kicsit, vagy ivós joghurtot. Ebédre van hogy semmit, mert nagy melegben annyira nem vagyok éhes, de általában rántottát, vagy ami van itthon, de igyekszem kevés szénhidráttal megoldani. Este 5 után meg nem eszek. Sportolni meg amit az udvaron vagyok, mászkálok, és heti 4-5-ször vagy rubint réka videókra tornázok, vagy norbi kick-box, zumba ilyenek. Szerintetek így le lehet fogyni a nyár végére 18 kg-ot? Előre is köszi a válaszokat :)

2013. jún. 23. 11:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Koplalással?

Hát tulajdonképpen le...

csak ne lepődj meg ha visszajön

2013. jún. 23. 14:34
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem koplalok, de akkor mit kéne máshogy?
2013. jún. 23. 15:09
 3/19 anonim válasza:
Tényleg ne koplalj, mert annak több a kára, mint a haszna. Amúgy szerintem nem rossz ahogy csinálod, fontos h a táplálékaid legalább 60%-át zöldség és gyümölcs tegye ki. Sok sikert a fogyáshoz :)
2013. jún. 27. 19:20
 4/19 anonim ***** válasza:
2 hónap alatt nem lehet 18 kilót fogyni, ha a 8 összejön, már akkor szerencséd van. Bár ahhoz több kardió edzés kellene és jobban megtervezett étrend.
2013. jún. 27. 20:19
 5/19 anonim válasza:
Szio :) sztem 10valamennyit letudsz :) én is lány vagyok és épp fogyozom ,ha gondolod írj s fogyozhatnank együtt :) biztatjuk egymást :)
2013. jún. 27. 21:55
 6/19 anonim ***** válasza:
35%

Inkább így tedd fel a kérdést:

161 cm, 78 kg vagyok lány és minimum 60 kg-ra akarok lefogyni természetesen iskolakezdésre, hogy lássam az osztálytársaim irigy pofáját akik eddig gúnyoltak vagy ha nem is gúnyoltak de sokszor megvetően néztek rám a hájas testem miatt.Most szeretném ha rám is felállna valakinek a farka.Eddig nassoltam, hulladékot ettem és magasról szartam mennyi kalóriát viszek be a szervezetembe.Most azonban változás állt be.Immár menetrendszerűen eszem a szart de továbbra is magasról szarok a testem működésére, ehelyett egyik szintén dagadék barátnőmre hallgatva valami ugrándozó majom kazettáját bámulva imitálom a mozgást.Szerintetek le lehet fogyni így 18 kilót?(Nem)

2013. jún. 27. 23:01
 7/19 anonim válasza:
Utolsó ...te nagyon primitív vagy ,látszik a szohasznalatodbol is :/ borzalmas ,h milyen emberek vannak ...
2013. jún. 27. 23:06
 8/19 anonim ***** válasza:
Hát lefogyhatsz,de többet kéne mozognod...honnan szeretnél lefogyni?ha pl.combodról-bicikli,dutás,gyalogolás:) SOK SIKERT,DRUKKOLOK,mert én meg hízókúrán vagyok:D :)
2013. jún. 27. 23:21
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) A kedves primitív hozzászólónak meg üzenném, hogy ha hiszi ha nem, nem azért akarok lefogyni, hogy felálljon valakinek a farka, és soha nem piszkáltak amiért kövér vagyok, és ezzel a kedves hozzászólásával csak magát minősítette, nem gázolt bele a lelki világomba, akárhogy is szerette volna :) Nem szeretném ha bárki is irigy lenne, amiért én lefogytam, nem irigységből csinálom, hanem mert egészséges akarok lenni, és szép ruhákba járni, de van egy érzésem, hogy te is valami kis önbecsülésű emberke lehetsz, és ide írod ki magadból a problémáidat, de ez már egyéni probléma:) Mellesleg nincs dagi barátnőm, aki szintén ugráljon valami szarra, sajnos nincsenek barátaim, mert hogy évente költözöm az ország egyik pontjából a másikba, de ha lenne is egy ilyen dagi barátnőm, akkor sem lenne hozzá semmi közöd, hogy mi milyen szarra ugrálunk, de csak hogy tudd, ha már ugrálunk arra a szarra, már mennek vele a kalóriák :) na ennyit rólad, a többieknek meg nagyon köszi a hozzászólást, és igen, gondoltam hogy 18 nem megy le szeptemberre, max 8-10, de még utána 3-4 hónap és elérhetem:) És sok sikert annak is, aki fogyózik, és aki hízózik :D
2013. jún. 28. 09:38
 10/19 anonim válasza:

Szia!:) én is lány vagyok,161 cm körül, és én is pont 78 kg voltam mikor elkezdtem fogyózni, 2013 január óta vagyok azon hogy nem eszek annyit amennyi belém fér, csak nagyon néha. 3 hét alatt adtam le 6kg-t, úgy hogy mivel kézilabdázom hetente volt 2 edzésem, a többi napon pedig Rubint Réka videókra tornáztam(popsi,has,comb) nem nassoltam,nem ettem csokit, fehér kenyér helyett barnát ettem, nem volt túl nagy fogyókúra de viszont a tornákkal meg az edzésekkel sokat mozogtam. NE KOPLALJ! inkább evés előtt igyál meg 2 pohár folyadékot hogy kevesebb ennivaló férjen beléd, 6 után ne egyél(jó az 5 is de a 6 is ) csak mondjuk almát vagy zöldséget ha nagyon éhes vagy. :) próbáld kerülni a sütiket vagy ha eszel akkor keveset de fontos hogy utána mozogdd le :) fagyit ehetsz mert azért annyit mindent ne vonj meg magadtól főleg ha fiatal vagy.. de jobb lenne ha diabetikus fagyit ennél! vagy ha megy olyan jól anyagilag akkor Update péksütik a megkívánod :) ennyit tudok neked tanácsolni :) és én is pont 60ra szeretnék lemenni szól nekem is az a cél :)

SOK SIKERT !:) puszillak :)

2013. jún. 28. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!