Lécci valaki! Hol kell mérni a comb méretét?
2013. jún. 22. 23:59
1/8 anonim válasza:
[link] szerintem itt, de azt nem tudom, h a cspőnél ott kell -e ahol a fenék is benne van és a legnagyobb, vagy feljebb..
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! De olyan felül hogy lehet mérni a combot? A mérőszalag körbe se tud érni O.o
2013. jún. 23. 00:12
3/8 anonim válasza:
oO mekkora combod van?XD akkor nagyobb mérőszalag kell vagy leméred eg cérnával és odateszed, majd leméred a cérna hosszát:D
4/8 anonim válasza:
[link] Bejelöltem rajta mindent. A combodat ott ahol a legvastagabb, és kétlem hogy nem éri át a másfél méteres mérő szallag.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem ! HAHA XD
Úgy, hogy szerintem az első válaszoló túlságosan felül jelölte be a combot, ami még nem a comb, inkább a fenék. Nézzétek meg a nadrág ülepét.
A második válaszoló szerintem eltalálta. Én is kb itt mérném a combot.
Köszi, hogy bejelöltétek! :)
2013. jún. 23. 01:35
6/8 anonim válasza:
Ott kell mérni a combot (állva), ahol összeér a bőr.
Nekem kicsit nehéz mérni, mert nem már ér össze :D
8/8 anonim válasza:
Szerintem az első válaszoló jól jelölte be, kb. ott kell mérni ahol kezdődik a combod, ahol a legvastagab. (Máskülönben ha pl. neten veszel nadrágot és a megadott combkörfogatok alapján választod ki, akkor nagyot koppanhatsz. (: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!