Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki tobb mint 3 hetig koplal...

Aki tobb mint 3 hetig koplal kemenyen melette sportol (ne gyertek azzal. H nem. Lesz ereje meg mozdulni sem) mennyit fogyhat?

Figyelt kérdés
Nezzuk az en sulyomat 70kg 165cm
2013. jún. 22. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
A fene tudja. De minél egészségtelenebbül fogy valaki, annál többet lehet fogyni. Ugyanis míg 1 kg zsír "elégetéséhez" úgy 7500 kcal hiányt kell összegyűjteni, 1 kg izom "ledarálásához" ennek a töredéke kell csak. Úgyhogy ha az a célod, hogy a tömeged a lehető legnagyobb mértékben csökkenjen, koplalj, ahogy csak tudsz. De az eredménnyel nem biztos, hogy elégedett leszel. És orvos legyen a közelben!
2013. jún. 22. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
kb. 5 kg-t.
2013. jún. 22. 11:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet megmondani. Mennyire hajlamos koplalás alatt raktározni a szervezeted?

Ilyen válaszhoz ismerni kellene speciálisan a te tested működését.. van aki tényleg fogy, van akinek a testzsír aránya nő (azaz fogy valamennyit, de keveset zsírból és löttyedt lesz).

2013. jún. 22. 11:10
 4/7 anonim válasza:
Napi 6 óra edzés, sok folyadék bevitel (VÍZ) és csak gyümölcs-zöldség fogyasztása mellett én 2 hét alatt 6 kilót fogytam, de nagyon kemény volt. Utána nehéz megtartani a súlyod, ugyanis minél gyorsabban megy le, annál könnyebben jön vissza, én most 57 kg vagyok. De drukkolok, mert egy cipőben járhatunk, én is nagyon elszánt voltam az elején, hajrá!
2013. jún. 22. 11:21
 5/7 anonim ***** válasza:
6 óra edzés? azt hogy? és mit? egy ütemben hat óra vagy kisebb megszakításokkal?
2013. jún. 22. 14:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Az a baj vele hogy utána enni fogsz ami visszajön, ha esetleg nem így lenne akkor a bőrőd megnyúlva marad amit sokkal nehezebb helyre hozni, mint normálisan fogyni, akkor az lesz a bajod hogy mit csinálj a bőrőddel, ez talán elkerülhető ha iszol nagyon sok vizet és mindenféle multivitamint ásványi anyagokat és hasonlókat szedsz, ha ez nincs meg akkor úgyanúgy kövérnek fogsz látszani csak kisebb leszel,de a bőrőd ugyanazt a látszatott fogja adni.

Mondjuk ez nincs feltétlen így hiszen mindenkinek más a bőre/szervezete.

2013. jún. 22. 14:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Jézusom mennyi agyhalott barom
2013. jún. 22. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!