Mennyit fussak es mikor? Mennyit fogyhatok mennyi ido alatt?
Figyelt kérdés
1 ora naponta eleg ahhoz hogy foggyak legalabb 10 kilot?162 cm ,65 kg vok.Nyaron le akarok adni legalabb 10 kilot..segitsetek!!2013. jún. 21. 22:23
1/4 A kérdező kommentje:
ja es 14 eves lany vagyok
2013. jún. 21. 22:26
2/4 anonim válasza:
ne csak futkározz, egyél egészségesen, sok zöldséget, gyümit, husit. zárd ki az édességeket, tésztaféléket. a másik hogy a semmiből egy órát lefutni nehéz, és holnap kezdek futkározni, és örülök ha 10 percet egy huzamban lekocogok :DDD meg ne csak kardiózz, erősíts is (rubint réka meg ilyenek, keress rá youtubon arra h blogilates azok is nagyon jók) egyébként ugyanaz a célunk (-10kg) pacsit! nem akarod velem együtt csinálni? mármint így neten át?:D
15/L
3/4 A kérdező kommentje:
Azert csak a futasrol kerdeztem ,mert a tobbi megvan mar :D lemondtam az edessegrol meg csipszrol mar reg..es dietazom is ..es minden nap hasizmozom...es azt mondtak hogy ha jobbanakarom akkor fussak is es ezert kerdeztem ..amugy mar elkezdtem ugyhogy nyugi ,letudok futni naponta 1 orat ;), az jo hany kg vagy es milyen magas? en ezen a nyaron akarok ennyit leadni :) miert ne? irj uzit
2013. jún. 21. 23:19
4/4 anonim válasza:
én nem futnék napi 1 órát. fuss heti 3-4x, de legyen pihenés is. a fogyás a diétán múlik, ha 1 órát le bírsz futni, az jó, de ne vidd túlzásba, kell a pihenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!