Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés

17/L 156cm / 58.3 kg

Nem szeretnék étrendet nem akarok szigort normális testet akarok:(

2013. jún. 21. 18:27
 1/2 dieta ***** válasza:
Megtarthatod az eddig megszokott étrended,csak a menyiséget kel megváltoztatni .A változtatás annyira drasztikus amennyire drasztikusan akarsz fogyni.Ha 10% -ot csökkentesz az átlagos napi kalóriabeviteleden az durván egy év alatt 10 kg fogyást jelent. Ha minden szelet kenyeret egy milliméterrel vékonyabbra vágsz ,a levesből nagyobb adagot a második fogásból kisebbet merítesz fogyni fogsz úgy ,hogy a jóllakottság érzete is megmarad. Ha növeled a fizikai aktivitást az erre felhasznált kalória ugyan annyi fogyást eredményez mintha az ételből veted volna el. A fizikai aktivitást nem csak edzőteremben lehet növelni növeli a házi munka ,bevásárlás és sok egyéb. A fogyokura.w.gp oldalon van egy java szimulátor lehet vele kikísérletezni menet közben is változtathatók az adatok mértékegységet a bal felső sarokban lehet váltani.
2013. jún. 21. 22:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani, de szerintem ez a súly sok a magasságodhoz, én 158 cm vagyok, 48 kg és még így sem vagyok elégedett :(

De persze, ha jól érzed magad a bőrödben, akkor azt csinálsz, amit szeretnél :)

2013. jún. 22. 03:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!