Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le? Segítség!

Hogyan fogyjak le? Segítség!

Figyelt kérdés

160 cm vagyok, és 60 kg. Már nagyon régóta próbálkozok a fogyókúrával, de túlságosan türelmetlen vagyok, vagy nem tudom, de még nem volt olyan hogy hosszú távon kibírtam volna. Mindig azt mondom majd holnap, ha már ma nem sikerült.Teljesen kétségbe vagyok esve, nem szeretek tükörbe nézni, mert tudom mit látnék. Most a nyári szünetben 10 kilót le akarok fogyni, de nem tudom hogyan csináljam. Kérlek, valaki segítsen!

14/L

2013. jún. 20. 17:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Engem az motivált, hogy vékony (nem csontsovány, de azért egészséges kinézetű) lányokról nézegettem képeket és mentettem le a gépemre :D Ha megingok, csak megnyitom azt a mappát és máris erőt ad :D

Ha arra vagy kíváncsi, mit csinálj, mit egyél, nyugodtan írj, segítek! :)

2013. jún. 20. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!