Ha így folytatom,2 hét alatt mennyi fogyással számolhatok?
Figyelt kérdés
Itthon poshadok és főleg takarítok, leltározok, pakolok, tanulok, filmet nézek...
Ma reggel(11:00) ettem 2 bundáskenyeret
Napközben ittam 2 liter citromos vizet
Vacsira ettem egy kistál madártejet(többet nem fogok enni, mert borzalmas volt)
Ennyit ettem egész nap
egyszerűen nem vagyok éhes
Ha mennyiségre kb ennyit eszem, mennyit fogyhatok?
152cm
71kg
(2 hét múlva megyünk nyaralni. És ne írjátok, hogy ha nem gondolok rá korábban, akkor megszívtam, mert december óta egészségesebben és kevesebbet eszem, amivel 44esről 38asra csökkent a nadrágméretem)
2013. jún. 20. 19:52
1/2 anonim válasza:
Az etel mennyisege, amit leirtal nagyon keves. Ha ezt igy folytatod, akkor kb 3 kiloval kevesebbet fog mutatni a merleg, abbol 2 nem zsir lesz, hanem viz es a kiurult belek kevesebb sulya. Sajnos 2 het alatt nem lehet csodakat muvelni, lehet, hogy a merleg kevesebbet fog mutatni, de ez nem fog meglatszani az alakodon.
2/2 A kérdező kommentje:
csak egyszerűen nem vagyok éhes, a napi 2 liter folyadékkal meg jól is lakok bőven
2013. jún. 21. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!