Holnap grillezünk! Mit egyek? Valami jó grillezett zöldség/hús recept?
Általában szalonna, grillkolbász, virsli szokott lenni, valljuk be, ezek nem túl diétásak...
Miben pácoljam a húst? Eseteleg natúrban süssem meg..? Vagy a Lidlben lehet kapni nagyon finom előre pácolt grilltálakat, megnéztem a kalóriatartalmát, nem vészes, 100g/109 kcal, jó lenne?
Köretnek lesz paradicsomsaláta, de mi legyen még? Zöldségnyárs? Cukkíni, koktélparadicsom, hagyma, mi legyen még rajta?
Vagy az jobb lenne, ha a zöldségnyársra tennék fel húst is?
Ne viccelj már, ha én egyszer grillezésre adom a fejem, akkor inkább eszek 1 jót, aztán futok egyet, vagy mit tudom én! Ha már nem ehetek kedvem szerint, akkor minek grillezni, ha már nem ehetek azt amit akarok, akkor megfelelő lesz vmi papagáj eleség is, nem? Vagy valami a nyúl ketrecből.
Nem tökölnék, egy szép szál marha steak, grillezett paradicsommal, párolt borsó és sárgarépa, esetleg friss zöld babbal. Ehhez valami tetszés szerinti szós. Jó angolosan!
A szalonna, kolbász diétásak, ha nem adalékokkal teli szemét hanem igazi hús.
Kis fűszeres (fokhagyma, só, bors, ecet) kókuszzsírral magad pácolj be húst, az a legbiztosabb.
Nyársra vörös/lila hagyma is jó egyébként.
Általában attól függ nagyrészt, hogy milyen a közöség. Ha az én faterom menne megsértődne a salátán, neki a legjobb lenne a kolbász meg a szalonna.
Ha gyerekek mennek akkor pizza, kenyerlángos a legjobb vagy vmilyen kevésbé fűszerezes/zsíros/füstölt hús.
Ha meg leakarsz vkit nyűgözni, akkor tegyél be egy tartját vagy oldalast és nézz hozzá valamilyen receptet plusz szószt.
Én innen szoktam: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!