Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Mennyit...

Mi a véleményetek? Mennyit fogyjak még? (kép)

Figyelt kérdés
Sziasztok 17 éves vagyok. 93 kilóról fogytam le 70re. 175cm - vagyok kb. Sportolni sajnos nem tudok egészségügyi okok miatt. Már lassan egy és fél éve fogyózom szépen lassan. Még mindig nem vagyok megelégedve magammal szerintem még 10-15 kiló lenne az ideális. kép: [link]
2013. jún. 20. 13:28
1 2
 11/15 anonim válasza:
szerintem néhány felüléstől, kis(!) súlyzók emelgetéséből, hullahopp-ozásból nem lehet bajod.
2013. jún. 20. 14:26
 12/15 anonim ***** válasza:
szerintem már nem is kellene tovább fogynod, csak megtartanod ezt a súlyt. ha még 10 kg-ot lefogysz, akkor már túlságosan is vékony leszel. Gratulálok a teljesítményhez. Most pont jól nézel ki.
2013. jún. 20. 14:34
 13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. jún. 20. 15:07
 14/15 anonim ***** válasza:
most nézel ki jól, szerintem már ne akarj fogyni:)
2013. jún. 25. 14:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is jól nézel ki, kevesebbnek tűnsz, de hát nem a kiló számít..

Nekem térdszalag műtét miatt kell gyógytornára járnom és engem is jól megdolgoztat pedig én alapjáraton sportolok!:) Úgyhogy jó az is, csak így tovább a tornával, ügyes vagy. :)

2013. jún. 26. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!